Spor Gaziantepspor 3'te 3 yaptı

Gaziantepspor 3'te 3 yaptı

Paylaş
Gaziantepspor 3'te 3 yaptı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği Avusturya'da yaptığı 3 hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde günde çift antrenmanla çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Güneydoğu Anadolu temsilcisi, hazırlık maçlarında gösterdiği performansla göz dolduruyor.

İlk hazırlık maçında Arnavutluk Süper Lig takımlarından K.F Laçi’yi 3-0 mağlup eden kırmızı-siyahlı ekip, Eskişehirspor’u 2-1, son olarak Çaykur Rizespor’u da 1-0’lık sonuçla yendi. Gaziantep temsilcisi, dördüncü hazırlık maçını bugün Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Baniyas SC ile yapacak.

Asbaşkan Bülent Konca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer döneminin takım için oldukça iyi geçtiğini söyledi.

Hazırlık maçlarında alınan sonuçların kırmızı-siyahlı renklere gönül vermiş herkesi mutlu ettiğini dile getiren Konca, skorun ve sahaya yansıyan oyunun lig için umut verdiğini belirtti.

Haberin Devamı

Yeniden kurgulanan kadro yapısının uyum sorununu aşan olumlu sinyaller verdiğini ifade eden Konca, "Transfer çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. İki ya da üç oyuncu daha alıp, sezona hazır hale geleceğiz. Kulüp başkanımız önemli bir ismi kadromuza katmak için çalışıyor. Ümit ediyorum ki bu isim bir kaç gün içinde imzayı atar" dedi.

Geçen sezon şanssızlık yaşadıklarını vurgulayan Konca, bu yıl genç ve mücadeleci bir takım olmak istediklerini kaydetti.

Kombineler satışa çıkacak

Konca, bir taraftan transfer çalışmalarını yürütürken diğer yandan da kombine biletlerle ilgili hazırlık yaptıklarını söyledi.

Bir haftaya kadar kombine biletlerin satışa çıkarılacağını belirten Konca, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki günlerde yönetim kurulu olarak toplanıp, fiyatları belirleyeceğiz. Ardından da taraftarımıza sunacağız. Bu yıl taraftarımızın kombine biletlere ilgi göstereceğini ümit ediyorum. Çünkü gerçekten iyi bir ekip kurduk. Daha da güçlü mücadele edebilmek için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bu anlamda kırmızı-siyah renklere gönül vermiş herkesin kombine bilet alımı noktasında taşın altına elini sokmasını istiyoruz."

Haberin Devamı

AA