Spor Gaziantepspor'da toplu imza

Gaziantepspor'da toplu imza

Paylaş
Gaziantepspor'da toplu imza

Gaziantepspor'da yeni transferlere toplu imza töreni gerçekleştirildi

Celal Doğan Tesisleri’nde düzenlenen törende yeni transferler Bekir Ozan Has, Yasin Pehlivan, Taşkın Çalış ve Çetin Güngör ile sözleşmelerini uzatan Ivan De Souza, Dany Nounkeu, Serdar Kurtuluş, Mahmut Bezgin, Karcemarskas, Şenol Can ve Elyasa Süme, sözleşmelerini imzaladı.

Törende daha güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını belirten Asbaşkan Mehmet Kızıl, "Engelleri tek tek aşarak UEFA’da gruplara kalmayı hedefliyoruz. 3 ön eleme maçı oynayacağız. Oynayacağımız her maça, büyük küçük takım ayrımı yapmadan ciddiyetle bakıyoruz" diye konuştu.

Golcü futbolcuları Cenk Tosun’u bütün takımların kadrosunda görmek istediğini de sözlerine ekleyen Asbaşkan Kızıl, şöyle devam etti: "Sadece Cenk değil, kırmızı siyahlı formayı giyen tüm oyuncularımızı diğer takımlar kadrolarında görmek istiyor.

Cenk, Gaziantepspor’a geldikten sonra kısa sürede çok başarılı oldu ve milli takım seviyesine geldi. Cenk’in Gaziantepspor’a daha verecekleri var. Borcu biterse kendisine yol açarız ama bu sezon değil."

Gaziantepspor’un yeni transferlerinden Yasin Pehlivan ise Gaziantepspor’un büyük bir camia olduğunu belirterek, "Gaziantepspor’da olduğum için mutluyum. Gaziantepspor geçen yıl dördüncü olmuştu, bu yıl ise hedeflerimiz daha büyük" dedi.

Bursaspor’dan Gaziantepspor’a transfer olan Bekir Ozan Has da, "Ben Bursaspor’da şampiyonluk yaşadım. Burada da şampiyonluk yaşayacağıma inanıyorum. İnşallah Gaziantepspor’u hep birlikte daha güzel günlere taşırız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yeni transferler ve sözleşme uzatan oyuncular imza atarak toplu poz verdi.

Zeki GÜNAY/DHA

Haberin Devamı