Spor Gaziantepspor'un penaltı isyanı

Gaziantepspor'un penaltı isyanı

Paylaş
Gaziantepspor'un penaltı isyanı

Gaziantepspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Karataş, "Sabır da bir yere kadar. Gaziantepspor'un hakkını kimseye yedirmeyiz" dedi.

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Halil İbrahim Karataş, takımları lehine hiç penaltı çalınmadığını belirterek, "Sabır da bir yere kadar. Gaziantepspor’un hakkını artık kimseye yedirmeyiz" dedi.

Celal Doğan Tesisleri
’ndeki antrenman sırasında gazetecilere açıklama yapan Karataş, Gaziantepspor’un hakkını kimseye yedirmeyeceklerini belirtti. Geçen 22 haftada Gaziantepspor lehine hiç penaltı çalınmadığını ifade eden Karataş, itiraz ettiklerinde ise yönetici olsun futbolcu olsun anında cezalandırıldıklarını vurguladı. Yaptığı bu açıklama sonrasında da cezalandırılacağını savunan Karataş, şunları söyledi:

"Futbolcu gidiyor hakeme itiraz ediyor, anında hemen ceza. Hakeme kim ceza verecek. Fransa, İngiltere federasyonuna mı şikayet edelim. Tabi ki Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet edeceğiz. Bunun ötesi yok. Herkes ayağını denk alsın kardeşim. Sabır da bir yere kadar. Gaziantepspor’un hakkını artık kimseye yedirmeyiz."

Geçen haftaki Kasımpaşa maçında da penaltılarının çalınmadığını, hatta rakip oyuncunun yerde "şov" yaptığını ileri süren Karataş, "Günah değil mi bizim futbolcularımıza, yöneticilerimize. Günah değil mi hocalarımıza, taraftarımıza" diye konuştu.

Haberin Devamı