Türkiye (Son Dakika) Gaziantep'te damat dehşet saçtı! 2 ölü

Gaziantep'te damat dehşet saçtı! 2 ölü

Paylaş
Gaziantep'te damat dehşet saçtı! 2 ölü

Gaziantep'te bir kişi, ayrı yaşadığı eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini pompalı tüfekle öldürdü. Olayda vurulan kayınbiraderin ise ölü taklidi yaparak kurtulduğu öğrenildi. Katil zanlısı 1 yaşındaki kızını da alarak kaçtı. Güvenlik güçleri, mobese kamerası görüntülerini izlerken yanındaki kızıyla şüpheli tavırlar sergileyen bir kişiyi fark etti. İncelemede, bu kişinin Eyyüp Y. olduğu belirlendi. Hemen harekete geçen ekipler, Eyyüp Y.’yi yakalayıp gözaltına aldı.

Olay, bu sabah Nizip’in Bahçeli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, ilçede daha önce özel güvenlik görevlisi olarak çalışan ve bir süreden beri işsiz olan Eyyüp Y., boşanma aşamasında olduğu ve bugün duruşması olduğu belirlenen eşi Gülşen Y.’den 1 yaşındaki ismi öğrenilemeyen kızını istedi.

Haberin Devamı

Gülşen Y.’nin olu>

YAKALANDI

Katliam yaptıktan sonra kaçan özel güvenlik görevlisi Eyyüp Y.’nin yakalanması için güvenlik güçleri çalışma yaptı. Ekipler, mobese kamerası görüntülerini izlerken yanındaki kızıyla şüpheli tavırlar sergileyen bir kişiyi fark etti. İncelemede, bu kişinin Eyyüp Y. olduğu belirlendi. Hemen harekete geçen ekipler, Eyyüp Y.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelinin 1 yaşındaki kızı, yakınlarına teslim edilirken Eyyüp Y. ise sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.