Türkiye (Son Dakika) Gazi'de silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Gazi'de silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Paylaş
Gazi'de silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Dün akşam saatlerinde Gazi Mahallesi'nde silahlı saldırı sonucu 23 yaşındaki Erdal Arslan isimli genç yaşamını yitirirken, yanındaki arkadaşı Serkan Özcan yaralandı. Saldırının, uyuşturucu çeteleri tarafından sonra düzenlendiği iddia ediliyor

Olay dün 22.30 sıralarında Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kozmetik firmasında çalışan Erdal Arslan ile arkadaşı Serkan Özcan, yolda yürüdüğü sırada uyuşturucu çetelerin saldırısına uğradı.

Saldırı sonucu ağır yaralı Arslan ile Özcan özel bir hastaneye kaldırıldı. Erdal Arslan ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken Özcan'ın durumu ciddiyetini koruyor.

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu da, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "1990 doğumlu Erzurum'lu Erdal Arslan adında bir gencimizi kaybettik... Sivas Zara'lı Serkan Özcan yaralı..." dedi.

GÜLSUYU'NUN ARDINDAN...

Daha önce de benzer saldırılar Gülsuyu Mahallesi'nde yaşanmıştı. Gülsuyu'nda geçen ay düzenlenen bir saldırıda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'n toprağa verileceği Gazi Mahallesi'nde örgütlerin maskeli mensupları yolda silahlarıyla görüntülenmişti.

Haberin Devamı