Türkiye (Son Dakika) Gazinoya tüfekle girmek isteyince öldürüldü

Gazinoya tüfekle girmek isteyince öldürüldü

Paylaş
Gazinoya tüfekle girmek isteyince öldürüldü

Bursa Osmangazi'de dün gece, 'içeride hasmım var' diyerek pompalı tüfekle gazinoya girmek isteyen 27 yaşındaki Fatih Hacıoğlu, kapıdaki görevlilerce engellenmek istendi. Çıkan kavgada gazino kapısında görevli Fikret Eğer ile Veysel İliş Fatih Hacıoğlu'na kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan genç öldü

Çıkan kavgada, kapıdaki görevlilerden Fikret Eğer üzerinde taşıdığı, diğer görevli Veysel İliş ise gazinoda eğlenmeye gelen bir muhtarın emanete bıraktığı tabancayla ateş ederek Hacıoğlu’nu 5 yerinden yaraladı. Hastaneye kaldırılan Hacıoğlu yaşamını yitirirken; İliş gözaltına alındı, olaydan sonra kaçan Fikret eğer ise saklandığı evde yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, dün gece saat 02.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi İnönü Caddesi’nde bulunan bir gazino kapısında meydana geldi. Bir fabrikada mekanik teknisyeni olarak çalışan Fatih Hacıoğlu elinde pompalı tüfekle gazinonun kapısına gelerek "içeride hasmım var" diyerek gazinoya girmek istedi. Kapıda görevli olarak bulunan 32 yaşındaki Veysel İliş, Fikret Eğer ile garson 32 yaşındaki Selçuk Yanık, Hacıoğlu’na engel oldu.

İddiaya göre, çıkan itiş- kakış sırasında Hacıoğlu tüfeği görevlilere doğrultunca Fikret Eğer üzerinde taşıdığı, Veysel İliş de gazinoda eğlenmeye gelen İnegöl’ün Karacakaya Köyü Muhtarı Akın Özkan’ın emanete bıraktığı ruhsatlı tabancasıyla ateş etti. Vücudunun 5 yerine kurşun isabet eden Fatih Hacıoğlu, Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan müdahaleye rağmen sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Bülent CİVANOĞLU/DHA