Türkiye (Son Dakika) Gaziosmanpaşa'da kahvehaneye saldırı anı kamerada

Gaziosmanpaşa'da kahvehaneye saldırı anı kamerada

Paylaş
Gaziosmanpaşa'da kahvehaneye saldırı anı kamerada

İstanbul Gaziosmanpaşa’da kahvehaneye saldıran 4 şehir magandası polis tarafından aynı gün içerisinde yakalandı. Saldırganların kahvehaneye saldırı anları ise güvenlik kameralarına yansıdı

Gaziosmanpaşa Bülbüldere Caddesi’nde geçtiğimiz gün 14.00 sıralarında kahvehane işletmecisine sinirlenen 4 kişi silahla kahvehaneyi basmıştı. Kahvehanenin önüne gelen zanlılardan biri havaya ateş açmış, çıkan arbedede kahvehanenin camları sandalye ve sopalarla kırılmış, etraf savaş alanına dönmüştü.

Olay, kahvehanenin önünden aracıyla hızlı geçtiği iddia edilen kişiyle kahvehane sahibi arasında çıkan sözlü tartışmayla başlamış, sözlü tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan zanlı daha sonra arkadaşlarını toplayıp kahvehaneyi basmıştı.

Olayın ardından Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri silahla kahvehaneye saldıran 4 şehir magandası hakkında yakalama çalışması başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şehir magandaları kıskıvrak yakalandı. Ayını gün içinde yakalanan zanlılar ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Zanlıların kahvehaneye saldırı anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

İşte o görüntüler:



Kahvehaneye yapılan saldırı çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Kamaralara yansıyan görüntülerde 4 zanlının kahvehanenin bulunduğu sokağa girdiği görülüyor. Kahvehanenin önüne gelen saldırganlardan bir tanesi havaya ateş açıyor. Ardından 4 kişinin kahvehaneye girdiği görülüyor. Olaya vatandaşların da müdahale etmesiyle arbede çıkıyor. Şehir magandalarının sandalye ve sopalarla kahvehanenin camlarını kırdığı görülüyor.

Haberin Devamı