Osman Şenher Gazla olmuyor
HABERİ PAYLAŞ

Gazla olmuyor

AMilli Takımımız döndü dolaştı sonunda play-off oynama hakkını elde etti. Rakip Hırvatistan. “Ölümüne oynayın. 50 bin taraftarla Hırvatistan’ı boğarız” desek de bunların hepsi sözde kalıyor. Önce biz iyi bir takım olsaydık, ‘en iyi ikinci’ kontenjanından 2012 Avrupa Şampiyonası’na giderdik. Bu maç öyle bir zamana geldi ki futbol gönüllüleri bile artık heyecan duymuyor. Hırvatistan’a Allah muhafaza elenirsek uzun seneler insanların futbola olan heyecanı geri gelmeyecek.

[[HAFTAYA]]

Belki de yayıncı kuruluş “Bu lig 400 milyon dolar etmez” deyip yan çizecek. Futbolcular şu an aldıkları transfer parasının belki de yarısını bile alamayacak. Her şeyden önemlisi futbolcular, teknik direktörler, basın herkes itibar kaybedecek. Fenerbahçe’nin Sivasspor’a yenilmesi, Beşiktaş’ın 2-0 galibiyetten Gençlerbirliği’ne 4-2 mağlup olması, iyi transferler yapan, Fatih Terim’i takımın başına getiren Galatasaray’ın Mersin İdmanyurdu ile berabere kalışı, üç büyük kulübün çılgın taraftarlarını bile futboldan soğuttu.

Haberin Devamı

Hırvatistan maçı bir şans. Bu şansı hep beraber el ele vererek iyi kullanmamız lazım. Her şey futbolcularda bitiyor. Hepsi dikkatli olmalı. Sinirlerine hakim olamayıp kendini attıran futbolcu hem takımını yakacak hem de çok büyük damga yiyecek. Üstüne basa basa söylüyorum, tarihimizin en önemli 2 karşılaşmasına çıkacağız. 75 milyon Türk, A Milli Takımımız’ın arkasında olacak. Şimdiden biletler tükendi. Bizden bu kadar. Gerisini cuma akşamı saat 21.05’te futbolcular söyleyecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder