Hamit Turhan Geç gelen adalet
HABERİ PAYLAŞ

Geç gelen adalet

Bursaspor’un kaptanı Ömer Erdoğan 33 yaşında ilk kez Milli Takım’a çağrıldı. Ligde son 5 sezonun en istikrarlı futbolcularından olan Ömer, nihayet fark edildi! Volkan Şen’i tartışanlar, meseleye bir de bu yönüyle bakmalı.

Milli Takım kadrosu her açıklandığında bir gürültüpatırtı kopar. Özellikle Anadolu takımlarında oynayan futbolculara haksızlık yapıldığı eleştirileri havada uçuşur. Zira, Milli Takım’ın Üç Büyükler’den teşkil edilmesi yıllardır süre gelen bir gelenektir. Anadolu’da oynayan bir futbolcu ağzıyla kuş tutsa kolay kolay Ay- Yıldızlı formayı giyemez. Ne zaman İstanbul’a yolu düşer, bir anda Milli Takım’ın değişmez futbolcusu olur. Şu günlerde aynı tartışmalar bir kez daha alevlendi. Konu bu kez Volkan Şen. Bir sürü formsuz ve yedek futbolcunun çağrıldığı Milli Takım’a genç futbolcunun neden alınmadığı sorgulanıyor. Ancak Volkan Şen’e yapılan haksızlığı dile getirenlerin gözden kaçırdığı bir nokta var.

Haberin Devamı

111 lig maçına çıktı

Bursaspor’un Kaptanı Ömer Erdoğan 33 yaşında ilk kez Milli Takım’a çağrıldı. Ömer’in son 5 sezonuna bakıldığında ligin en istikrarlı futbolcusu olduğu ortaya çıkar. Tecrübeli oyuncu, 111 lig maçında 9685 dakika forma giymiş. Ömer Erdoğan’ın hemen hemen her maçta gösterdiği üstün performans ile örnek kaptanlığını da (Son maçta Volkan Şen’in tribünleri tahrik edebilecek hareketini önlemesi gibi) hesaba katarsak, neden fark edilmediğini anlamak mümkün değildir, diyeceğim ama diyemiyorum. Çünkü işin içinde büyük takım baskısı, ahbap-çavuş ilişkisi, milli takım futbolcusu palavrası, menajer tahakkümü var. Bir tek adalet yok. Onun için de burnumuz bir türlü pislikten kurtulamıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder