Gündem Gece gelen SMS için eşini öldürdü

Gece gelen SMS için eşini öldürdü

Paylaş
Gece gelen SMS için eşini öldürdü

23 yaşındaki Yılmaz Ç., telefonuna gece 02.00 sıralarında mesaj gelen imam nikâhlı eşini evden sokağa kadar kovalayıp bıçakla öldürdü

Düzce'de 18 yaşındaki Derya T., 23 yaşındaki imam nikâhlı eşi Yılmaz Ç. tarafından başkasıyla mesajlaştığı gerekçesiyle bıçaklanarak öldürüldü. Genç kadının, Yılmaz Ç.'nin elindeki bıçağı görünce evden kaçtığı, ancak sokakta yakalanarak öldürüldüğü belirlendi.

Olay, Çavuşlar Mahallesi'nde saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

Haberin Devamı

Bir tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan 23 yaşındaki Yılmaz Ç., eşiyle mesaj yüzünden tartışmaya başladı. Mutfağa giden Yılmaz Ç., ekmek bıçağıyla salona dönünce Derya T., evden kaçtı. Yılmaz Ç., yolda yakaladığı Derya T.'yi karın boşluğundan bıçakladı. Genç kadın kanlar içinde yere yığıldı, saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Derya T. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'DOSTÇA MESAJLARDI'

Bu arada polisi arayan Yılmaz Ç. ise "Eşimi bıçakladım, teslim olmak istiyorum" diye ihbarda bulundu. Olay yerine yakın bir noktada gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü.

Eşinin öldüğünü polisten öğrenen Yılmaz Ç.'nin ilk ifadesinde, "Gece geç saatte telefonuna mesaj geldi. Okuduğumda, ev sahibimizin damadından geldiğini gördüm. İçinde uygunsuz ifadeler vardı. Bu nedenle tartışmaya başladık. Gerisini hatırlamıyorum" dediği belirtildi.

İfadesine başvurulan ancak ismi açıklanmayan ev sahibinin damadının ise "45 gündür arkadaşça mesajlaşıyorduk" dediği öğrenildi. Zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu. Derya T.'nin, amcası Ahmet T. ise "Akşam TV'de bir kadının eşinin işkencesine maruz kaldığını görünce içim parçalandı. Sabaha Derya'nın ölüm haberi geldi. Bu şiddet artık son bulsun" dedi.

Haberin Devamı