Gündem Gece kulübünün infial yaratan '15 Temmuz Demokrasi Partisi' iptal edildi

Gece kulübünün infial yaratan '15 Temmuz Demokrasi Partisi' iptal edildi

Paylaş
Gece kulübünün infial yaratan '15 Temmuz Demokrasi Partisi' iptal edildi

Antalya'nın Kemer ilçesi ve Konya'da şubesi bulunan gece kulübünün, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümünde ’15 Temmuz Demokrasi Partisi’ adı altında düzenleyeceği eğlence etkinliği, sosyal medyadaki yoğun tepkiler üzerine iptal edildi ve yapılan açıklamayla özür dilendi

Antalya ve Konya'da şubeleri bulunan bir gece kulübünün, darbe girişiminin birinci yıl dönümünde ’15 Temmuz Demokrasi Partisi’ adı altında düzenleyeceği eğlence etkinliğine, sosyal medyadan büyük tepki yağmıştı.

Kulüpten dün yapılan duyuruda, ‘Kırmızı/beyaz giyinen ya da Türk bayrağı ile gelen herkese ücretsiz´ sloganıyla düzenlenecek eğlence etkinliği için 15 Temmuz´u anlatan ve ellerinde Türk bayraklarıyla tankların üzerine yürüyen vatandaşları anlatan, 15 Temmuz logosunun kullanıldığı afişle 15 Temmuz gecesi Demokrasi Partisi düzenleneceği kaydedilmişti.

Sosyal medyada büyük tepkilere yol açan etkinlikle ilgili binlerce kişi tepki mesajları gönderince, gece kulübü etkinliği iptal etti.

'TÜM ŞEHİT YAKINLARIMIZDAN VE AZİZ MİLLETİMİZDEN ÖZÜR DİLİYORUZ'


Gece kulübünden etkinliğin iptaliyle ilgili şu açıklama yapıldı:

"İşletmemizin bir kurtuluş günü olarak gördüğü ve milletimizin şanlı bir zafer kazandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Günü dolayısıyla hazırlamayı düşündüğü etkinlik sosyal medyada tamamen çarpıtılarak amacının dışına çekilmiştir. Kulüp etkinliklerimizi düzenleyen ekip, tamamen saf ve vatanperver duygular ile şimdiye kadar nasıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği düzenledi ise bugünü de milletimizin yazdığı bir destan olarak görmüş ve bu duygularla bir organizasyon planlamıştır. Söz konusu organizasyon çeşitli yanlış anlaşılma ve yönlendirmelerle, sosyal medya üzerinden şehit yakınlarımızı ve milletimizin aziz değerlerini incitecek bir noktaya sürüklenmesi üzerine iptaline karar verilmiştir. Tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına Allah’tan rahmet dileriz. Sosyal medya hesabımızda kısa süreli de olsa yayınlanan tanıtım nedeni ile başta tüm şehit yakınlarımız olmak üzere aziz milletimizden özür dileriz."

Mehmet ÇINAR / ANTALYA, (DHA)