Gündem Gece uçuruma yuvarlandı, sabaha karşı bulundu

Gece uçuruma yuvarlandı, sabaha karşı bulundu

Paylaş
Gece uçuruma yuvarlandı, sabaha karşı bulundu

Muş-Kulp Karayolu'nda uçuruma yuvarlanan araç sabah saatlerinde bulundu. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

Diyarbakır’dan Muş’a gelen Ferit Argun yönetimindeki özel araç, dün gece sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Bölgede telefonun çekmemesinden dolayı yardım isteyemeyen yaralılar, saatlerce kurtarılmayı bekledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar araçta bulunanlardan haber alamayan akrabaları, güvenlik güçleri ve Diyarbakır’ın Kulp ilçesindeki akrabalarına haber verdi.

Haberin Devamı

Arazide aramaya başlayan vatandaşlar, sabaha karşı aracı uçurumda buldu. Hurdaya dönen araçta sürücü Ferit Argun’un hayatını kaybettiği ve yanındaki Abdurrahman Karadoğan’ın da yaralı olduğu görüldü. Yakınları, olayı güvenlik güçleri ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Bölgeye giden sağlık ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, araçta sıkışan Abdurrahman Karadoğan’ı çıkararak askeri helikoptere aldı. Askeri helikopterle Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Karadoğan ameliyata alınırken, olay yerinde hayatını kaybeden Ferit Argun’un cenazesi de Kulp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İHA