Türkiye (Son Dakika) 'Geceleri yatağıma girdiği için pantolonla yatıyordum'

'Geceleri yatağıma girdiği için pantolonla yatıyordum'

Paylaş
'Geceleri yatağıma girdiği için pantolonla yatıyordum'

Sakarya'da 3 çocuk babası 39 yaşındaki Hasan Ali Kılıç, nikahsız birlikte yaşadığı kadının 14 yaşındaki kızı K.K.'ya tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandığı mahkemece 28 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Üç çocuk babası Hasan Ali Kılıç (39), nikahsız birlikte yaşadığı kadının reşit olmayan küçük kızı K.K.'ya tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, K.K.,"Geceleri yatağıma girdiğinden dolayı pantolonla yatıyordum" diye ifade verdi. Cezası Yargıtayca onanan orman işçisi Kılıç da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Sakarya’nın Serdivan İlçesinde 2009 yılında meydana geldi. Hendek’de orman işinde çalışan evli ve 3 çocuk babası Hasan Ali Kılıç, dost hayatı yaşadığı S.K. adlı kadının 14 yaşındaki kızı K.K.'ye annesinin evde olmadığı sırada tecavüz etti.

İddialara göre Hasan Ali Kılıç'ın cinsel saldırısını bir yıl boyunca sürdürdüğü K.K.'nın durumu anneannesine anlatmasıyla olay ortaya çıktı. K.K. anneanesine "Hasan Amca annem evde yokken yanıma gelerek yatağıma giriyor. Bana bir şey yapmasın diye korkumdan geceleri pantolonla yatıyorum" diyerek olayları ayrıntısıyla anlatınca, anneanne polise şikayette bulundu. Hasan Ali Kılıç hakkında da Sakarya Ağır Ceza Mahkemesi'nde cinsel istismar suçlamasıyla dava açıldı. Küçük kız da koruma altına alındı.

Tutuksuz yargılanan ve daha sonra 28 yıl hapis cezasına çarptırılan Hasan Ali Kılıç’ın cezası Yargıtay tarafından onanınca, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri onu Serdivan İlçesindeki evinde yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Hasan Ali Kılıç daha sonra Ferizli Cezaevi'ne gönderildi.

Haberin Devamı