Faik Gürses Geçen sene bugünler
HABERİ PAYLAŞ

Geçen sene bugünler

Geçen sene tam bu günlerde oynadığı 24 maçın karşılığında 48 puan almıştı Beşiktaş. Yani şampiyon olurken Mustafa Denizli’nin tutturduğu hesap bugün için de geçerli. Puan cetveli öyle söylüyor. Denizli de “üst tarafta kıyamet kopacak” derken geçen seneki çalıştığı dersinin bu sene de iftihara geçebilecek bir düzeye gelebileceğini ima ediyor. Zira sahada gözlenen Beşiktaş o geçen yılki hırsı motivasyonu ve kararlığı yakalamış biçimdeydi. İkili mücadelelerdeki üstün başarısı futbolcuların istek ve arzusu Denizli’yi haklı çıkartan bir başka faktördü.

Haberin Devamı

Denilebilir ki Beşiktaş’ın karşısında arızalı bir Belediye vardı. Ama onları da iş göremez hale getiren Beşiktaş’tı. Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek gerekirse Siyah- Beyazlılır’da şu oyuncu çok iyiydi diyemeyiz. Ama şu var; Beşiktaş topyekün güzeldi ve bir takım gibi oynuyordu. Mustafa Denizli, saha içindeki Beşiktaş yerleşkesini de iyi idare ederken kenarda “oturan boğa” olmadığını gösteriyordu. 6’ncı haftada liderden 12 puan geriye düşmüş bir Beşiktaş’ı bugünlere getirmek öyle kolay değil. Beşiktaş’ı enkazdan hayata döndüren yine Mustafa Denizli’dir.

İşte o 6’ncı haftada gitsin mi kalsın mı oylaması yapılan hocanın arkasında duran yönetim bugünkü haklılığını ispat etmenin huzuru içerisindedir. Elbette İnönü Stadı’na koşan kararlı Beşiktaş seyircisini de takıma verdiği destekten ötürü kutlamak gerekir. Beşiktaş’a sahip çıkmak budur işte. Öyle evde oturmak yok. Gelip bağıracaksın takımı havaya sokacaksın ki Beşiktaş şampiyon olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder