Spor Gel artık Hamit

Gel artık Hamit

Paylaş
Gel artık Hamit

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son iki yıldır peşinden koştuğu Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Hamit Altıntop'u bu sezon renklerine bağlamak için büyük çaba harcıyor

Ligin son haftasında evinde Trabzonspor’u yenemeyerek şampiyonluğu Bursaspor’a kaptıran Fenerbahçe, transferde büyük yıldızları kadrosuna katarak taraftarını biraz olsun sevindirmek istiyor. Sarı- Lacivertliler’in Başkanı Aziz Yıldırım’ın listesindeki ilk isim Bayern Münih’in ve Milli Takım’ın futbolcusu Hamit Altıntop.

Haberin Devamı

Yıldırım, son iki sezondur peşinden koştuğu gurbetçi oyuncu ile yaptığı görüşmede “Gel artık Hamit. Parayı hiç düşünme. Ne istersen veririm. Fenerbahçe’ye gelirsen kral olursun. Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da ses getirecek bir kadro kuracağım” diye konuştu.

YEŞİL IŞIK YAKTI

Şimdiye kadar Türkiye’ye transferi hiç düşünmeyen Hamit Altıntop ise ilk kez yumuşadı ve Fenerbahçe’nin teklifine yeşil ışık yaktı. Yıldız oyuncu, “Türkiye de Avrupa’nın en önemli liglerinden biri oldu. Ancak ülkemizde bazı şeyleri değiştirmenin zamanı geldi. Futbolda yenilmenin de en azından yenmek kadar doğal olduğunu taraftar bilmeli. Ben Türkiye’ye gelerek insanların kafasına bunu yazmak istiyorum. A Milli Takım’ın başına dünyaca ünlü bir teknik adam getirildi. Türkiye’yi küçümsemem söz konusu bile olamaz. İyi bir teklif gelirse değerlendiririm. Türk takımları Şampiyonlar Ligi’nde zirveye oynayacak düzeyde kadrolar kurmalı” dedi.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun