Bilim - Teknoloji Geldi ama o kadar eksik ki...
Paylaş
Geldi ama o kadar eksik ki...

Belki de en uzun süredir beklenen cep uygulaması sonunda geldi. Ama fazlasıyla eksik olarak!

Instagram uygulaması fazlasıyla uzun süren bekleyişin sonunda Windows Phone'a da geldi, ancak geldiği gibi kullanıcılarını kızdırmayı başardı.

Haberin Devamı

Uygulamayla fotoğraf çekmek istediğinizde Instagram'ın dışına atılıyorsunuz, fotoğrafı standart kamera uygulamasıyla çekmeniz gerekiyor. Mevcut fotoğraflarınızı kitaplığınızdan veya kamera uygulamasından Instagram'a aktarmanız mümkün, ancak uygulama rakip platformlardaki sürümlerinin gerisinde görünüyor. Windows Phone'da fotoğraflarınıza filtre uygulamanızı sağlayacak başka uygulamalar da var, bu yüzden Instagram'ın sunduğu önemli bir avantaj, en azından şimdilik bulunmuyor.

Bir başka eksiklik ise uygulamanın fotoğraf etiketleme ve video kaydetme işlevlerinden yoksun olması. İşin ilginç yanı ise Android ve iOS kullanıcılarının eklediği etiketleri ve videoları görebiliyorsunuz.

Uygulamanın henüz beta aşamasında olduğunu hatırlatmakta fayda var, yani bazı özellikler final sürüme ulaşıldığında ortaya çıkabilir. Instagram'ın yeni Windows Phone sürümünü denemek istiyorsanız, mağazada Instagram'ı aratabilir veya buraya tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Resimlerle: Bu programlar Windows 8.1'de çalışmayacak!

Kaynak: CHIP Online