Yaşam Geleceğin motorcuları Bodrum'da yetişiyor

Geleceğin motorcuları Bodrum'da yetişiyor

Paylaş
Geleceğin motorcuları Bodrum'da yetişiyor

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde motosiklet kulübü bünyesinde eğitim almaya başlayan çocuklara Türkiye Motosiklet Federasyonu'ndan (TMF) büyük destek geldi

Bodrum Motosiklet Kulübü bünyesinde altı ay önce enduro motosiklet ve yarış eğitimi almaya başlayan 8-16 yaş arasındaki çocuklara, TMF tarafından gönderilen üç küçük enduro motosiklet ve 25 bin liralık destek büyük sevinç yarattı. TMF Kulüplerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şefkatlioğlu motosikletleri, Kızılağaç Köyü’ndeki eğitim ve yarışma parkurunda Mustafa Özkeskin’e teslim etti. Şefkatlioğlu, federasyon olarak enduro eğitimi almaya başlayan minik sporculara desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bodrum’a üç kez Türkiye şampiyonluğu kazandıran eğitmen Özkeskin de "Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve federasyon yetkililerimizin bize verdiği destek sayesinde geleceğin şampiyon sporcularını yetiştirmeye başladık. Anne ve babalar da bu konuda bize ciddi destek veriyor" dedi.

Yeni motosikletleriyle Mustafa Özkeskin denetiminde, gösteri ve test sürüşü yapan 8-16 yaş grubu Bodrumlu motosikletçiler, kendilerini izleyenlerden büyük alkış aldı.

Mumcular Sitare Özkan Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Okan Yırtıcı "Amacımız önümüzdeki Türkiye şampiyonasında madalya almak" dedi.

DHA