Mine Ayman Gelecekle ilgili sağlam kararlar
HABERİ PAYLAŞ

Gelecekle ilgili sağlam kararlar

Haberin Devamı

Merhaba, ciddi konuların konuşulacağı ve gelecekle ilgili sağlam adımlar atmak isteyeceğimiz bir hafta sonu bizi bekliyor. İş, para, aile ve sağlıkla ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta sonu, ruh halimiz de oldukça ciddi olabilir ve önemli kararlar alabiliriz. Beklentilerinizin gerçek olacağı bir hafta sonu diliyorum.

17 Kasım Cumartesi & 18 Kasım Pazar; Ay Oğlak burcunda seyrine devam edeceği için özellikle Oğlak, Başak ve Boğa’lar kendilerini çok daha iyi ve güçlü hissedebilirler. Ciddi konuların konuşulacağı ve düşünüleceği bu hafta sonu, hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. İş, para, aile ve sağlıkla ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta sonu, özellikle evinizle ya da ailenizle de ilgilenmeniz gerekebilir. Ruh halimiz ciddi olacağı için, eğlenceli ortamlardan keyif alamayabilir hatta sıkılabiliriz. Bu yüzden daha çok iş yerinde ya da evde kalıp, yarım kalan işlerinizi tamamlayarak yani çalışarak vakit geçirmeniz size daha iyi gelebilir. Pazar günü, saat 14:11 itibariyle Ay Kova burcunda ilerlemeye başlayacak ve daha neşeli olabileceğiz. Ay Kova burcundayken, kendimizi çok daha özgür ve keyifli hissedebilir, kafamıza göre takılmamız daha kolay olabilir.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta sonu, gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Pazartesi günü ise mor rengini hayatımıza katmamız enerjimizi yükseltebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder