Gündem Gelibolu'da feci kaza: 4 ölü, 4 yaralı

Gelibolu'da feci kaza: 4 ölü, 4 yaralı

Paylaş
Gelibolu'da feci kaza: 4 ölü, 4 yaralı

Gelibolu'da feci kaza: 4 ölü, 4 yaralı

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde şerit ihlali nedeniyle, Almanya'ya dönmek isteyen ailenin içinde bulunduğu cip, otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 12.30 sıralarında Gelibolu- İstanbul Karayolu'nun 50'nci kilometresindeki Evreşe Beldesi yakınlarında bulunan Kocaçeşme Mevkii'nde meydana geldi. Tekirdağ'dan Gelibolu'ya giden 28 yaşındaki Oktay Tunalı yönetimindeki 59 RF 632 plakalı otomobil, şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen Almanya'da çalışan 37 yaşındaki Ejder Sözen yönetimindeki HU S 7375 plakalı cip ile kafa kafaya çapıştı. Kazada, sürücü Oktay Tunalı ile aynı araçta bulunan eşi, 30 yaşındaki Çimen Tunalı, kızı 4 yaşındaki Irman Tunalı ve babası 46 yaşındaki Mehmet Tunalı öldü.

Kazada Yaralanan 45 yaşındaki Nurcihan Tunalı ile Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde izinlerini tamamladıktan sonra Almanya’daki evlerine dönüş yolunda oldukları belirtilen ailenin bulunduğu cipi kullanan Ejder Sözen, eşi 35 yaşındaki Yasemin Sözen ve çocukları 9 yaşındaki Aytuğ Sözen yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Nurcihan Tunalı Keşan Devlet Hastanesi, Ejder Sözen, Yasemin Sözen ve Aytuğ Sözen ise Gelibolu Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Aynı araçta hayatını kaybeden 4 kişinin cesetleri otopsi için Gelibolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Burak GEZEN- Doğan ZELOVA- Selim ŞEN/GELİBOLU (Çanakkale), (DHA)