Magazin Gelinim Mutfakta kim elendi? Birinci kim oldu? (7 Eylül)

Gelinim Mutfakta kim elendi? Birinci kim oldu? (7 Eylül)

Paylaş
Gelinim Mutfakta kim elendi? Birinci kim oldu? (7 Eylül)

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın bu hafta elenen isimleri ve birincisi belli oldu. Fatih Ürek'in sunduğu programda yarışmaya kim veda etti?

Gelinim Mutfak'ta hafta içi her gün Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Her gün büyük bir heyecan yaşanırken cuma günleri ise eleme gerçekleşiyor. Bu haftaki final bölümünde elenen isimler Gelin Ayşenur ve kayınvalide Nermin Hanım oldu. Yarışmanın birincisi ise Ezgi olurken şanslı yarışmacı 5 adet altın bilezik kazandı.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gelinim Mutfakta 125. Bölümde Reyhan-Ezgi Yıldırım, Nermin-Ayşenur Eroğlu, Nurten-Burcu Sobay ve Perihan-Esra Tekfidan çiftleri "Kremalı Ekmek Tatlısı” için yarıştılar!

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASI KONUSU

Fatih Ürek'in sunumu ile hafta içi her gün 15:45 de izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek'in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

Haberin Devamı