Alışveriş - Moda Gelinliğin ışıklısı da var
Paylaş
Gelinliğin ışıklısı da var

İzmir'de düzenlenen Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda, pırlantalı gelinliklerin yanı sıra ışıklı gelinlik de büyük ilgi görüyor

İzmir'de 31 yıldır faaliyet gösteren Abdullah Yılmaz'a ait YMZ Fashion, ihracatta rotayı Avrupa'dan Arap ülkelerine çevirdi.

Avrupa'nın sade modellerinin aksine bol taşlı, ışıltılı ve derin dekolteli gelinlikleri tercih eden Arap ülkeleri, firmanın giyim yerine şov amaçlı yaptığı gelinlik ve abiyelere bile talip oluyor.

Babasıyla birlikte çalışan Gamze Yılmaz, Araplar'ın özellikle transparan gelinlik istediklerini belirtti. Yılmaz, “Biz de talep üzerine çizgimizi değiştirdik. Sade modellerden bol taşlı, ışıltılı, dekolteli ve gösterişli olanlara yöneldik. Müşterinin tercihleri o kadar değişti ki satış değil şov amaçlı yaptığımız imaj gelinlik ve abiyelere bile gösterilen yoğun ilgi bizi şaşırtıyor” dedi.

FİYATI 4 BİN 500 TL

YMZ Fashion'da altı yıldır tasarım yapan Mehmet Tan, bu yıl yaptığı ışıklı gelinlikle fuara damgasını vurdu. Ece Gürsel'in taşıdığı gelinlikte 400 metre led ışık kullanıldı. Melekten esinlenen Tan, gelinliğin kanatları için de 3 metre led ışık kullandı.

Yapımı üç ayda tamamlanan gelinlik firma sahiplerinden yoğun ilgi görüyor. Işıkları pille yanan gelinliği mağazanın vitrinine koymak amacıyla satın alan firma sahipleri, 4 bin 500 bin lira ödüyor.

Elif DEMİRCİ/İZMİR (DHA)

Haberin Devamı