Yaşam Gelinliğini 10 yıldır her gün giyen kadın

Gelinliğini 10 yıldır her gün giyen kadın

Paylaş
Gelinliğini 10 yıldır her gün giyen kadın

Çin'in Shandong bölgesinde Jimo kentinde yaşayan 47 yaşındaki Xiang Junfeng'in yaşadıklarına çok şaşıracaksınız

Çin‘in Shandong bölgesinde Jimo kentinde yaşayan 47‘sinde bir kadın Xiang Junfeng… Bulunduğu köyden zorla kaçırılıp kendisinden yaşça büyük bir adama satıldığında henüz 18 yaşındaydı. Zorla evlendirildiği bu adama 15 yıl kölelik yaptıktan sonra bir gün kaçma cesaretini gösterdi ve Jimo‘ya geldi. Buradaki yerli kadınlardan biri Junfeng‘e yardım etti. Onu, erkek kardeşi Zhu Zhengliang‘le tanıştırdı. Derken kadının kardeşi ve Junfeng 2004’te evlendiler.

Haberin Devamı

Düğün günü gelip çattığında Junfeng’in üzerinde, satın aldığı bir gelinik vardı. Şüphesiz ki evlilik ona, birçok insanın anladığından başka şeyler ifade ediyordu: “Düğün günüm hayatımın en mutlu günüydü ve hiçbir zaman sona ermesin istedim. İşte o gün yalnızca artık her gün gelinlik giymek istediğime değil dört tane daha gelinlik almaya da karar vermiştim.”

Xiang Junfeng surekli gelinlik giyen cinli kadin nolmus 4Hayatta, bir insanın diğerine yaptığı herhangi bir baskıdan daha korkunç bir şey olmasa gerek. Junfeng yaşadıklarını “Ben sadece öfkeli, kötü bir adam tanıyordum. Yeni eşimi tanıyana kadar, erkeklerden hep çekindim. O beni kabuğumdan çıkardı ve bana bambaşka davrandı.” şeklinde anlatıyor.

Haberin Devamı

Yeni eşi ona evlenme teklif ettiğinde inanamadığını ama şu an birbirlerinden çok mutlu olduklarını ve eşinin ona çok iyi davrandığını söylüyor. İlk gelinliğini satın alan Junfeng, daha sonra kendine her mevsim için bir gelinlik dikiyor ve 10 yıldır her gün hayatının o en mutlu gününü sürdürmek için gelinlik giyiyor.

Junfeng’i üzen tek şey önceki evliliği nedeniyle, ikinci evliliğini tam olarak resmiyete dökememesi. Fakat yerel polis bu konuda ona yardım edeceklerini söylüyor.

Xiang Junfeng surekli gelinlik giyen cinli kadin nolmus 3Junfeng, eşinin onun gelinlikle gezmesinden rahatsız olmadığını belirterek “Beni bunun mutlu ettiğini biliyor.” diyor. Fakat elbette Junfeng dışarıdayken üzerinden çıkarmadığı gelinliği sebebiyle taciz edici ve yadırgayan bakışlara maruz kalıyor. Ama onun umrunda değil: “Gelinliklerim hayatımın bir parçası ve ne olursa olsun onları giyeceğim.”