Yaşam Gelinliğiyle direksiyon sınavına girdi

Gelinliğiyle direksiyon sınavına girdi

Paylaş
Gelinliğiyle direksiyon sınavına girdi

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, bir gelin düğünüyle direksiyon sınavının aynı güne denk gelmesi üzerine sürücü belgesini alabilmek için gelinliğiyle sınava girdi. Irlamaz Sosyal Tesisleri'ndeki sınav alanına eşiyle birlikte gelen Fulya Öz Üretmen, iki mutluluğu bir arada yaşadığını söyledi

Avukat Fulya Öz Üretmen, akşam Palmiye Düğün Salonu’nda hayatını işadamı Erkan Üretmen ile birleştiren düğününe saatler kala gelinlikle ehliyet sınavına girdi. Gelin Fulya Öz Üretmen, "İnsanların hayatında bazı önemli günler vardır. Benim hayatımda ise iki önemli gün çakıştı.

Biri düğünüm, diğeri direksiyon sınavım. Düğün salonuna gitmeme saatler kala kuaförden çıkıp ayağımın tozuyla buraya geldim. Yazılı sınavını geçtim ve direksiyon sınavını da ilk girişte vereceğim. Sonra da eşimle gidip düğün fotoğrafı çektireceğiz. Ömrümün sonuna kadar bu günü hiç unutmayacağım" dedi.

Sınav Komisyon Başkanı Turgutlu Halk Eğitim Müdürü Hayrettin Uslu da, "Fulya hanım bize bir ilki yaşattı. İlk defa bir sürücü adayını gelinlikli olarak sınav yaptık. Kendisi direksiyon sınavından başarılı olarak sürücü belgesi almaya hak kazanmıştır" dedi.


Doğan ÇİZMECİ/ TURGUTLU,(Manisa),(DHA) -

Haberin Devamı