Türkiye (Son Dakika) Genç albay rütbesini takamadan öldü...

Genç albay rütbesini takamadan öldü...

Paylaş
Genç albay rütbesini takamadan öldü...

Albay rütbesini takamadan kalp krizi geçirerek vefat eden Rıdvan Ayaş, memleketi İznik'te son yolculuğuna uğurlandı

Ankara GATA’da görevli olan 45 yaşındaki Rıdvan Ayaş, yıllık iznini memleketi İznik’te geçiriyordu. Eski MHP İznik İlçe Başkanı İlhan Ayaş’ın ağabeyi Rıdvan Ayaş, önceki akşam mide ağrısı şikayeti ile İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kalbi duran Ayaş, acilde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayaş’ın daha evvel anjiyo olduğu öğrenildi. Albay Rıdvan Ayaş, bugün Eşrefzade Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle ilçe mezarlığına defnedildi.

Albay Ayaş’ın cenazesine Ankara GATA Sağlık Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanı Piyade Albay Latif Taşdelen, Bursa Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Hakan Keskin ile çok sayıda rütbeli ve halk katıldı.

Ağabey Hasan ve kardeşi İlhan Ayaş taziyeleri kabul ederken, eşi Handa Ayaş göz yaşlarına boğuldu. 11 yaşındaki oğlu Emirhan Ayaş ise babasının na’şı geçerken asker selamı verdi. 1991 yılında orduya katılan Jandarma Yarbay Rıdvan Ayaş’ın ağustos ayında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında terfi ederek albay olduğu öğrenildi. Ayaş, birkaç gün içinde yeni rütbesi ile göreve başlayacaktı. Ayaş, evli ve bir çocuk babasıydı.

Haberin Devamı

İHA