Spor Genç gurbetçiler mercek altında!

Genç gurbetçiler mercek altında!

Paylaş
Genç gurbetçiler mercek altında!

Genç gurbetçiler mercek altında!

(A) Milli Futbol Takımı Antrenörleri Oğuz Çetin ve Engin İpekoğlu, Avrupa’da top koşturan gurbetçi oyuncuları takip etmek üzere, bir dizi karşılaşmayı izleyecekler.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, (A) Milli Takım’ın yeni teknik direktörü Guus Hiddink’in, İstanbul’a gelerek Oğuz Çetin ve Engin İpekoğlu ile yaptığı toplantıların ardından, Avrupa’nın çeşitli liglerinde top koşturan futbolcuların yakın takipe alındığı belirtildi.

Oğuz Çetin ile Engin İpekoğlu’nun, bazı karşılaşmaları izlemek üzere yurt dışına gideceği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "(A) Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, yarın Almanya’ya uçarak Wolfsburg-Rubin Kazan Avrupa Ligi karşılaşmasını yerinde izleyecek.

Bilindiği gibi, Kazan’ın kadrosunda Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekke ve Hasan Kabze yer alıyor. Daha sonra Freiburg’a geçecek olan Çetin’in programındaki ikinci maç, 20 Mart’ta oynanacak Freiburg-Mainz karşılaşması.

Haberin Devamı

Bu maçta Oğuz Çetin’in gözleri, Freiburg’un 21 yaşındaki savunmacısı Ömer Toprak’ın üzerinde olacak.

Hiddink’in yardımcılarından Engin İpekoğlu ise yarın Belçika’da Standard Liege-Panathinaikos Avrupa Ligi maçını izledikten sonra 20 Mart’ta Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin birbirine rakip olacağı Eintracht Frankfurt-Bayern Münih mücadelesinde tribünde olacak.

Standard kalecisi Sinan Bolat hakkında detaylı bir rapor hazırlamak isteyen İpekoğlu, 21 Mart’ta bir kez daha Liege’e geçerek, Standard Liege-Gent maçını takip ettikten sonra yurda dönecek."