Gündem Genç hostesin aşk intiharı

Genç hostesin aşk intiharı

Paylaş
Genç hostesin aşk intiharı

21 yaşındaki THY hostesi, balkonun demir parmaklıklarına bağladığı çarşafla kendisini astı

Türk Hava Yolları'nda (THY) kabin memuru olarak çalışan Ece Ezgi Ün (21), oturduğu evin balkonundaki demir parmaklılara bağladığı çarşafla kendisini asarak intihar etti.

Halkalı Toplu Konutları 3'üncü Etap'taki dairenin balkon korkuluklarında asılı bir kadın olduğu ihbarı alan polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Korkuluklardan, itfaiye ekiplerince daire içine alınan genç kadının hayatını kaybettiği tespit edildi.

Haberin Devamı

DOĞALGAZI AÇTI

Polis yaptığı araştırmada cesetin 21 yaşındaki THY'de kabin görevlisi Ece Ezgi Ün'e ait olduğunu belirledi. İddiaya göre Ece Ezgi Ün, saat 23.00 sıralarında sevgilisi Murat Kundak ile tartıştı. Bir süre sonra komşuları tarafından ağladığı duyulan genç hostes fırın ve şofbenin doğalgazını açtı.

'BENİ AFFEDEMEZSİN'

Tartıştığı sevgilisine "Herkesten özür dilerim. Murat’ın ben seni hep sevdim. Zamanla beni unutacağından eminim. Ama ben seni hiç unutmayacağım. Seni hep sevdim ve seveceğim. Ben öldükten sonra bile sen beni affetmeyi başaramazsın" yazılı bir not yazan Ece Ezgi Ün içki içip, çok sayıda ilaç aldı. Kendisini kurtarmak isteyenleri engelleyeceğini düşünerek, evdeki mobilyaları salon kapısının önüne çekti ve kapıyı kilitleri.

Haberin Devamı

KENDİNİ BALKON KORKULUKLARINA ASTI

Balkon korkuluklarına bağladığı çarşafı boynuna dolayan Ün kendini boşluğa bıraktı. Ece Ezgi Ün’ün balkondan sallanan cesetini fark eden karşı blokta oturan bir site sakini durumu site yönetimini ve polise. Site yönetimi güvenlik görevlileriyle birlikte 9 katlı binanın 6. kattaki dairenin kapısını kırdı. Daire içinde gaz kokusu alan görevliler önce vanaları kapattı daha sonra da salon kapısını arkasındaki barikatı ittirerek içeri girdi. Genç kadının asılı bedeni olay yerine gelen itfaiye merdiven aracı yardımı ile dairenin içine alındı. Ün'ün hayatını kaybettiği tespit edildi. Evde yapılan incelemede 6 adet boş hap kutusu, 2 şişe bira, 3 paket boş sigara, kredi kartları bulundu. Cep telefonunu da kapatan genç kadının televizyonu ile bilgisayarının açık olduğu öğrenildi.

Ece Ezgi Ün’ün cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Ozan URAL - İSTANBUL / DHA