Türkiye (Son Dakika) Genç kadını, çantasını almak için yerde sürükledi

Genç kadını, çantasını almak için yerde sürükledi

Paylaş
Genç kadını, çantasını almak için yerde sürükledi

Antalya’da yerel bir gazetede editör olarak çalışan Arzu Taşkın, evine metreler kala gaspa uğradı

Olay, dün akşam saat 20.45 saatlerinde Muratpaşa ilçesi Meydankavağı mahallesinde meydana geldi.

Yerel bir gazetede editör olarak çalışan 36 yaşındaki Arzu Taşkın, mesai bitiminde havanın da güzel olmasını değerlendirerek evine yürüyerek gitmek istedi. Elinde cep telefonu ile yürüyen Taşkın, evine metreler kala arkadan yaklaşan bir kişinin sarılarak çantasına uzandığını fark etti. Çantasını bırakmayan genç kadın gaspçı tarafından metrelerce sürüklendi. Dizlerinden ve kolundan yaralanan genç kadın bitkin düşmesiyle birlikte çantasını bıraktı. Şüpheli bir miktar para, kredi kartı ve cüzdanın bulunduğu çantayı alarak ara sokaklarda kayıplara karıştı. Neye uğradığını şaşıran Arzu Taşkın, oturduğu sitenin güvenlik kulübesine gelerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, mahallede çalışma başlattı. Şüphelinin ara sokakta bekleyen bir motosikletle olay yerinden uzaklaştığı tespit edildi.

'ÖNCE ŞAKA ZANNETTİM'



Her iki dizinden ve kolundan yaralanan Arzu Taşkın olayı şöyle anlattı:

"İş çıkışı yürümeyi tercih ettim. Oturduğum siteye yaklaştığım esnada, arkamdan birisinin omzumu sert şekilde asıldığını fark ettim. Düştüm ama çantamı vermek istemedim. Yerden sürüklendim ve çantayı bırakmak zorunda kaldım. Elimdeki telefon da o esnada düşmüş. Çevredeki insanlar tanıdık biri olduğunu ve bana şaka yaptığını zannetmişler. Başta ben de birisi şaka yapıyor zannettim. Güvenlik kulübesinden yardım istedim. Telefonumu yolda buldum. Şüpheli beni takip etmiş olabilir çünkü dalgın yürüyordum."

'KORKU İÇİNDEYİZ'

Çantasında cüzdan, kredi kartı ve bir miktar parasının olduğunu dile getiren Taşkın, "Dizlerimden yaralanmıştım. Bizim bu mahalle ve parklarda gasp olayı artmaya başladı. Sitemizin güvenlik kulübesinde çalışan bayan arkadaşımıza da saldırmışlar. Artık mahallemizin sokaklarında korku içinde yürümeye başladık. Evime birkaç adım kala gaspa uğradım. Kendimizi nerede güvende hissedeceğiz. Mahalleli olarak korku içindeyiz" dedi.

İHA


Haberin Devamı