Türkiye (Son Dakika) Genç kalecinin yaşam savaşı sürüyor!

Genç kalecinin yaşam savaşı sürüyor!

Paylaş
Genç kalecinin yaşam savaşı sürüyor!

İstanbul Sultangazi'de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan Zara Ekinli Spor'un genç kalecisi Servet Dündar 10 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Emniyet'ten yapılan açıklamaya göre 'kız meselesi'nden kaynaklanan olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı

Olayla ilgili emniyetten yapılan açıklama şöyle:

Haberin Devamı

"28.02.2015 günü saat 20.00 sıralarında Sultangazi İlçesi İsmetpaşa Mahallesinde Servet Dündar’ın E.G. (19) isimli şüpheli tarafından bıçakla yaralanması olayı ile ilgili olarak; Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, olay günü bir restoranda akrabası ile yemek yemeye gelen Servet Dündar ile aralarında kız meselesi yüzünden önceden bir husumet bulunduğu öğrenilen E.G. ve arkadaşları arasında yaşanan arbede sonucunda olayın meydana geldiği anlaşılmış, olaya karıştıkları tespit edilen A.O. (24), S.G. (22), 06.03.2015 tarihinde, E.G. ise 08.03.2015 tarihinde Sultangazi’de yakalanmıştır.

Bahse konu olayla ilgili yakalanan E.G. 08.03.2015 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir" denildi.

Haberin Devamı