Gündem Genç kıza fuhuş tuzağı

Genç kıza fuhuş tuzağı

Paylaş
Genç kıza fuhuş tuzağı

Genç kıza fuhuş tuzağı

Bursa'da evden kaçan 16 yaşındaki E.K.ya 70-100 TL karşılığında fuhuş yaptıran biri kadın altı kişi yakalandı. Zanlıların düzenledikleri sahte kimlik ile E.K.'nin yaşını 18 olarak gösterdikleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Merkez Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta şofbenden sızan gazdan biri resepsiyon görevlisi olarak iki kişinin öldüğü Yüksel Otel'e polis önceki akşam baskın düzenledi. Otelde yapılan aramada, ailesiyle tartıştığı için bir ay önce evinden kaçan E.K. adındaki kız çocuğunu 70-100 TL karşılığında erkeklere pazarlayan, aralarında Nazlıcan T. (25) isimli kadınında bulunduğu, otel işletmecisi İsmail Y. (55), resepsiyon görevlisi Celal F. (41), Muhammet B. (30) Erol T. (55) ve Nihat A.'yı (32) gözaltına aldı.

Yapılan araştırmada, E.K.'nin yaşını 18 olarak göstermek isteyen zanlıların sahte nüfus cüzdanı çıkarttıkları ortaya çıktı.

Polis, sorgulama sonunda para karşılığında erkeklere satılan E.K.'yi koruma altında tutulması için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kız yurduna teslim ederken ifadeleri alınan zanlılar ise "Küçük yaşta kız çocuğuna tecavüz etmek","Fuhuş yaptırmak", "Alı koymak" ve "Resmi evrakta sahtekarlık" suçlarından adliyeye çıkarttı.

Haberin Devamı

Mahkemeye çıkartılan zanlılardan Muhammet B. , Erol T. ve Nazlıcan T. tutuklanırken diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.