Türkiye (Son Dakika) Genç kızı 'güzel' diye öldürdü

Genç kızı 'güzel' diye öldürdü

Paylaş
Genç kızı 'güzel' diye öldürdü

Bolu'da üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Bigem Çubukçuoğlu'nu caddede yürürken boğazına sapladığı bıçakla öldüren kadın yakalandı

Dün akşam kız arkadaşıyla birlikte caddede yürüyen Abant İzzet Baysal Üniversitesi Resim Bölümü öğrencisi Bigem Çubukçuoğlu’nun önünü kesen bir kadın, üzerindeki ekmek bıçağını çıkartarak, genç kızın boğazına sapladı. Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bigem Çubukçuoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çubukçuoğlu’nun cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR

Polis olayın ardından elindeki ekmek bıçağını atarak kaçan kadını yakalamak için çalışma başlattı. Polis, gece saat 01.30 sıralarında Ayşe Kalkan’ı olayın olduğu caddedeki evine giderek gözaltına aldı. Bolu Defterdarlığı’nda memur olarak görev yapan Ayşe Kalkan’ın bir süre önce eşinden boşandığı, psikolojik tedavi gördüğü belirlendi. Ayşe Kalkan ifadesinde öldürdüğü Bigem Çubukçuoğlu’nu tanımadığını söyledi.

'ÇILDIRTTINIZ BENİ'

Haberin davamı için ikinci sayfaya geçiniz

Ayşe Kalkan’ın, Bigem Çubukçuoğlu’nu öldürmeden önce aynı yerde genç bir kızın göğsüne vurduğu, daha sonra çantasından bıçağı çıkarmaya çalıştığı sırada genç kızın kaçtığı; sonrasında aynı yerden geçen Bigem Çubukçuoğlu’na "Çıldırttınız beni" diye bağırarak bıçakla saldırdığı iddia edildi.

UZUN SAÇLI VE GÜZEL KADINLARDAN NEFRET EDİYOR

Ayşe Kalkan’ın 7 Eylül 2013 günü yolda yürüyen bir kadına "Uzun saçlı kadınlardan nefret ederim" diye saldırarak saçlarını çektiği, özür dilemesi üzerine kadının davacı olmadığı öğrenilirken, bu olay yerel bir gazete tarafından haber yapıldı. Ayşe Kalkan’ın olaydan önce bazı mesai arkadaşlarını arayarak, "Siz benden güzelsiniz" diyerek hakaretler ettiği, güzel ve uzun saçlı kadınlardan nefret ettiği öğrenildi.

DHA

2

Haberin Devamı