Türkiye (Son Dakika) Genç kızı sevgilisi sokak ortasında öldürdü

Genç kızı sevgilisi sokak ortasında öldürdü

Paylaş
Genç kızı sevgilisi sokak ortasında öldürdü

Kütahya'da 24 yaşındaki İbrahim Keskin, tartıştığı 22 yaşındaki sevgilisi Azime Erdoğmuş'u pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü

Olay, öğle saatlerinde Kütahya'nın Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Trafik Eğitim Parkı pisti önünde meydana geldi. İbrahim Keskin ile sevgilisi Azime Erdoğmuş, yanlarında 2 arkadaşıyla birlikte otomobille giderken aralarında kıskançlık konusunda tartışma çıktı. İbrahim Keskin Trafik Eğitim Parkı önünde yönetimindeki 43 AR 160 plakalı otomobili durdu. Keskin ile Erdoğmuş otomobilden indi.

Haberin Devamı

ARAÇTAN İNİP SEVGİLİSİNE TEKME TOKAT SALDIRDI

Görgü tanıklarının ifadesi ve yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerasındaki görüntülere göre, İbrahim Keskin araçtan iner inmez sevgilisi Azime Erdoğmuş’a tekme tokat saldırdı. Azime Erdoğmuş da elindeki çantasıyla İbrahim Keskin’in başına vurdu. İbrahim Keskin daha sonra otomobilden pompalı tüfeği alıp Azime Erdoğmuş’a doğru önce 2 el ateş etti.

DÖNÜP TEKRAR ATEŞ ETTİ

Genç kız yere yığılıp kalırken İbrahim Keskin olay yerinden biraz uzaklaştıktan sonra dönerek yerde yatan Erdoğmuş’a 1 el daha ateş etti Keskin daha sonra da elinde tüfekle kaçtı. Otomobilde bulunan biri kız 2 genç ise araçtan indi. Gençler yerde yatan arkadaşları Azime Erdoğmuş’a müdahalede bulunmaya çalıştı. Çağırılan 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Erdoğmuş doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

"KISKANÇLIK NEDENİYLE TARTIŞTIK"

Polisler, olay yerinden kaçan İbrahim Keskin’i tren garı yakınındaki köprü altında yakaladı. Keskin polislere sevgilisiyle kıskançlık nedeniyle tartıştıkları daha sonra onu tüfekle ateş ederek vurduğunu söyledi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.