Türkiye (Son Dakika) Genç kızın şok tecavüz suçlaması

Genç kızın şok tecavüz suçlaması

Paylaş
Genç kızın şok tecavüz suçlaması

'Babam bana 4 yaşımdan itibaren 9 yıl tecavüz etti' diyen ABD'li genç kızın doğru mu söylediği yoksa sadece sansasyon yaratıp ünlü olmaya mı çalıştığı tartışılıyor

ABD’nin New Orleans kentinde yasayan ve kendisini ‘güzellik guru’su olarak tanıtan Brie Lybrand adlı genç kızın, öz babasının 4 yaşından başlayarak 9 yıl boyunca kendisine tecavüz ettiğini anlattığı videosu Amerikan kamuoyunda şoke etkisi yarattı.

Kamera karşısına geçerek, gözyaşları içinde babasının kendisine 4 yaşından 13 yaşına kadar işkence ve tecavüz ettiğini anlatan Brie Lybrand, ‘Benim youtube’a yüklediğim videolardan haberdar olmak için insanlar benim kanalıma abone olur. Bilin bakalım gecen gün kim abone oldu? Beni zincirleyen, bağlayan, döven ve bana yıllarca tecavüz eden babam Steven Bressler’ diye konuştu.

'KORKTUK, ŞİKAYETÇİ OLAMADIK'

Babasının annesi ve erkek kardeşine de şiddet uyguladığını anlatan genç kız, korktukları için yaşadıkları korkunç olayları mahkemeye yansıtmadıklarını söyledi. Oyunculuk kariyerini geliştirmekte olduğunu, iyi bir eğitim aldığını anlatan Lybrand, en büyük dileğinin, kendisi 13 yaşında iken evden ayrılan öz babası ile yollarının kesişmemesi olduğunu belirtti. Evde bulundurduğu ve yanında taşıdığı silahları göstererek babasına, ‘bir daha bana dokunacak olursan, bu silahları kullanacağım’ mesajı veren genç kızın yüklediği video internette binlerce kişi tarafından izlendi.

AMACI ÜNLÜ OLMAK MI?

Brie Lybrand’ın Amerikan kamuoyunda şok etkisi yaratan videosundaki açıklamaların, yetkili makamlarca soruşturulup soruşturulmayacağı merak ediliyor. Bazı Amerikan kaynakları ise, film ve reklam sektörüyle ilgilenen genç kızın sansasyon yaratıp ünlü olmaya çalıştığı için böyle bir video yayınladığını öne sürüyor.

Nafiz ALBAYRAK / NEW YORK (DHA)

Haberin Devamı