Kültür - Sanat Genç sanatçılar Setup'ta buluştu
Paylaş
Genç sanatçılar Setup'ta buluştu

“Mahalle Cafesi” konseptiyle kısa sürede şehrin en popüler mekanlarından biri olan Setup, “Cluster / Küme” adlı sergisiyle yeniden genç sanatçıları ağırlıyor

Yeni sezonda da sanatla olan bağını güçlendiren Setup; Burcu Aldinç’in danışmanlığında farklı disiplinlerden dört sanatçı Beyza Boynudelik, Fırat Engin, Çağla Köseoğulları ve Meltem Sırtıkara’yı bir araya getirdi. Mekan sahibi Ümit Yaşar Yılmaz’ın ev sahipliğinde, 26 Eylül Salı günü gerçekleşen açılış davetine İbrahim Kutluay ve ünlü sanatçı Teoman’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanat sever Setup’da buluştu.

YENİ SEZONA 'MERHABA' DEDİ


Kabataş Setüstü’nde yer alan ve “Mahalle Cafesi” konseptiyle kısa sürede şehrin en popüler mekanlarından biri olan Setup, yeni sezona genç sanatçıların eserleriyle “merhaba” dedi. Burcu Aldinç’in danışmanlığında Beyza Boynudelik, Fırat Engin, Çağla Köseoğulları ve Meltem Sırtıkara “CLUSTER / KÜME” başlığı altında buluştu. Mekan sahibi Ümit Yaşar Yılmaz’ın ev sahipliğinde 26 Eylül Salı günü gerçekleşen açılış davetine İbrahim Kutluay ve şarkıcı Teoman’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanat sever katıldı. Setup’da sergilenen bir tablosunda Teoman’a da yer veren genç sanatçı Meltem Sırtıkara, “Teoman benim için çok önemli biri. Sanat hayatımda çok önemli bir yeri var” diyerek o tablonun önünde de birlikte poz verdiler. Farklı disiplinlerden dört sanatçının beğeni toplayan eserleri üç ay boyunca Setup’da sergilenecek.





Haberin Devamı