Spor Gençlerbirliği derbiye hazırlanıyor

Gençlerbirliği derbiye hazırlanıyor

Paylaş
Gençlerbirliği derbiye hazırlanıyor

Turkcell Süper Lig'de, başkent derbisinde Ankaragücü ile karşılaşacak Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına başladı

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde, teknik direktör Thomas Doll yönetimindeki idman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmanda Aykut, fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Çalışmanın son bölümünde ayağına darbe alan İlhan, idmanı tamamlayamadı. Kırmızı-siyahlı futbolcular, hafif koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada, 1-1, 2-2 ve 3-3 eşleşmelerle savunma ve hücum çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanın sonunda ise başkent ekibi, yarı sahada çift kale maç oynadı.

SİNAN AYRANCI ANKARA'YI TERK ETTİ

Sezon başında İsveç’ten transfer edilen Sinan Ayrancı, dün gece tesislerdeki eşyalarını toplayarak, kulüpten ayrıldı.

Sinan’ın dün akşam ilk önce başkan İlhan Cavcav, daha sonra da genel menajer Cem Onuk ile görüştüğü, bu görüşmelerde, genç futbolcunun ailesini özlediğini söylediği bildirildi. Bu gelişmelerin ardından Sinan’ın dün gece tesisleri terk ettiği ve şu anda nerede olduğunun bilinmediği öğrenildi.

19 MAYIS MI, YENİKENT ASAŞ MI?

Gençlerbirliği ile Ankaragücü arasında 28 Şubat Pazar günü yapılacak karşılaşmanın hangi statta oynanacağı kulüpler arasında sorun oldu.

Kırmızı-siyahlı kulübün yetkilileri, maçı 19 Mayıs Stadı’nda oynamak isterken, sarı-lacivetlilerin ise Yenikent ASAŞ Stadı’nı tercih ettikleri bildirildi.

Konuyla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verecek. Gençlerbirliği, Ankaragücü maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haberin Devamı