Spor Gençlerbirliği ilk peşinde

Gençlerbirliği ilk peşinde

Paylaş
Gençlerbirliği ilk peşinde

Spor Toto Süper Lig'de 3 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Gençlerbirliği, rakibini evinde yenmeyi planlıyor

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çalışmada, milli takımlardan Ankara’ya dönen 4 futbolcudan Soner, Aykut ve Murat koşu yapmakla yetindi.

Bu futbolcular yaklaşık 30 dakikalık koşunun ardından idmanı tamamladı. A2 Milli Takımı’nda yer alan kaleci Özkan ise çalışmaya katıldı. Bu arada, Kosta Rika Milli Takımı’na giden Azofeifa’nın ise kafileye İstanbul’da katılacağı bildirildi.

ŞUT ÇALIŞTILAR

Başkent ekibi, kardan temizlenen sahanın yarısında neşeli bir antrenman yaptı. Topla yapılan çalışmada önce 5’e 2 top kapmaca, ardından da kaleye şut çalışması yapıldı.

İdmanın son bölümünde ise yarı sahada taktik çalışma yapıldı. Bu çalışmada futbolcuların şutlarının büyük bir oranda gol olması teknik kadroyu sevindirdi. Gençlerbirliği, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından saat 15.15’de havayoluyla İstanbul’a hareket edecek. Kırmızı-siyahlılar, maçın ardından ise karayoluyla Ankara’ya dönecek.

ÇAPA: İNŞALLAH İLKİ YAŞATIRIZ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Fenerbahçe’nin sahasında iyi mücadele eden bir ekip olduğunu belirterek, "Her şeyin bir ilki var. İnşallah Fenerbahçe’ye ilk mağlubiyeti tattırır ve geri döneriz" dedi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çapa, ligin son haftalarına gelindiğini anımsatarak, "Her geçen gün karşılaşmaların değeri artıyor.

Çünkü, biz de ilk 4 içinde olmak için uğraşıyoruz. En azından hedef olarak onu gerçekleştirmek istiyoruz. Hem bizim açımızdan hem de Fenerbahçe adına çok önemli bir karşılaşma. Fenerbahçe, iç sahada çok iyi sonuçlar aldı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı