Spor Gençlerbirliği'nin son transferi imzayı hastanede attı

Gençlerbirliği'nin son transferi imzayı hastanede attı

Paylaş
Gençlerbirliği'nin son transferi imzayı hastanede attı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin Atletico Paranaense'den transfer ettiği Bady ile imzaladığı sözleşmenin arkasından oldukça ilginç bir detay çıktı

Brezilya basınında yer alan habere göre, Bady ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Gençlerbirliği, oyuncuyu kulüp binasında basına tanıtmadan önce hastaneye gitti. Ancak bu sağlık kontrolü için değildi.

ÇOK ŞAŞIRDILAR

Gençlerbirliği'nin 40 yıldan fazla süredir başkanlığını yapan İlhan Cavcav'ın oyuncu ile hastanede sözleşme imzalamak istediği, bu nedenle de yanına gidildiği ortaya çıktı. Hastane odasında imzalanan anlaşmanın Brezilyalı futbolcu ve menajerini oldukça şaşırttığı belirtildi.



'ÇOK SIRADIŞI BİR DENEYİM OLDU'

Ülke basınına konuşan Bady, "Çok sıradışı bir deneyim oldu. Arabadayken, hastaneye gideceğimizi bilmiyordum. Başkanı görünce biraz zayıf buldum ancak her şeyle ilgileniyordu. Benim hakkımda bilgi almış ve onay vermişti" ifadelerini kullandı.

BADY KİMDİR?

Geçen sezonu Figueirense takımında kiralık geçiren "Bady" lakaplı 27 yaşındaki futbolcu, 21 maçta 2 gol ve bir asistlik performans sergiledi. Tam adı Renato Escobar Baruffi olan futbolcu daha önce Brezilya'da America MG, Ponte Preta ve Sao Bernardo takımlarında da forma giymişti.

Haberin Devamı