Spor Gençlerbirliği turnuvaya hazırlanıyor

Gençlerbirliği turnuvaya hazırlanıyor

Paylaş
Gençlerbirliği turnuvaya hazırlanıyor

Gençlerbirliği turnuvaya hazırlanıyor

Gençlerbirliği, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Futbol Turnuvası’nda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde, teknik direktör Thomas Doll yönetimindeki idman 1,5 saat sürdü. Antrenmana sakatlıkları süren Mehmet Akgün ve Harbuzi katılmadı. Bu futbolcular tesislerde tedavilerini yaptırdı.

Kırmızı-siyahlı futbolcular, hafif koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılarak, farklı çalışmalar gerçekleştirdiler. Birinci grup, teknik direktör Doll ve yardımcı antrenör Serdar Dayat yönetiminde pas, orta ve şuttan oluşan kombine bir çalışma yaptı. İkinci gruptaki futbolcular ise yardımcı antrenörler Ralf Zumdick ve Cengiz Demirel gözetiminde kanatlardan yapılan ortalarla gol çalıştı.

Gençlerbirliği, hazırlıklarını bugün akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

KALECİ ORHAN ŞAM

Haberin Devamı

İdmanının tamamlanmasının ardından Gençlerbirliği’nin başarılı savunma oyuncusu Orhan Şam kalecilik yaptı.
Mustafa Pektemek, Alpaslan Erdem, Murat Kalkan ve Cem Atan, kaleye geçen Orhan’ı şut bombardımanına tuttu. Orhan, başarılı kurtarışlarının ardından arkadaşlarına takılmaktan kendisini alamadı. Yediği goller sonrasında da arkadaşları Orhan ile şakalaştı.