Spor Gençlerbirliği'nde 3 yolcu

Gençlerbirliği'nde 3 yolcu

Paylaş
Gençlerbirliği'nde 3 yolcu

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında başarılı bir grafik çizen Gençlerbirliği'nde; Momha, Patiyo ve Murat Kalkan ile yollar ayrılacak

Gençlerbirliği teknik direktörü Thomas Doll’un raporu yönünde, Jacques Momha, Patiyo Tambwe ve Murat Kalkan ile talip çıkması durumunda yollar ayrılacak.

Bu futbolcuların, isteyen kulübe kiralanması ya da bonservisiyle birlikte verilmesi planlanıyor. Herhangi bir talip olmaması durumunda ise söz konusu futbolcuların Antalya’daki kampa götürüleceği bildirildi.

Bu arada, Gençlerbirliği’nin sol bek ve orta saha olmak üzere toplamda 3 futbolcuyla anlaşma zemini aradığı öğrenildi. Yabancıların gönderilmesi halinde bunların yerine 2 futbolcu alınacağı, ayrıca gurbetçi oyunculardan da transferler yapılabileceği öğrenildi.

İKİNCİ YARIYA ANTALYA'DA HAZIRLANACAKLAR

Ligin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte izne çıkan başkent ekibi, 3 Ocak’ta Ankara’da toplanacak. Ankara’da üç gün süreyle futbolculara bazı testler uygulanacak. 6 Ocak’ta Antalya’da kampa girecek kırmızı-siyahlılar, 10 gün süreyle çalışmalarını burada sürdürecek.

Gençlerbirliği kampta, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk, Hollanda’nın Heerenveen ve Gazizantepspor ile birer hazırlık maçı yapacak. Başkent temsilcisi, 16 Ocak’ta çalışmalarını tamamlayarak, Ankara’ya dönecek ve hazırlıklarına tesislerde devam edecek.

Haberin Devamı