Spor Gençlerbirliği'nde Alparslan şoku

Gençlerbirliği'nde Alparslan şoku

Paylaş
Gençlerbirliği'nde Alparslan şoku

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Gençlerbirliği'nde Alparslan Erdem'in 6 hafta forma giyemeyeceği belirtildi

İkinci yarı hazırlıklarını bir süredir Antalya’da kamp yaparak sürdüren Gençlerbirliği, ikinci yarı hazırlıklarına, Ankara’daki tesislerinde devam etti.

Kırmızı-siyahlı ekibin, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde, teknik direktör Thomas Doll yönetiminde yaptığı ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, devre arasında Galatasaray’dan alınan Alparslan Erdem dışında, yeni transferler Serkan Çalık ve Abdülhamit Yıldız da katıldı.

Gençlerbirliği’nin gurbetçi futbolcusu Sinan Ayrancı ise çalışmanın bir bölümünde, takımdan ayrı koştu. İstasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda, Doll, futbolcularına dar alanda pas çalışması, kuvvet çalışması ve yarı sahada kurulan 5 kaleye gol vuruşu çalışması

STRES KIRIĞI TESPİT EDİLDİ

Bu arada, devre arasında Galatasaray’dan transfer edilen ve Antalya kampında kasığında stres kırığı oluşan Alparslan Erdem’in ameliyat olduğu ve 6 hafta takımla antrenmanlara katılamayacağı öğrenildi.

Kulüp doktoru Savaş Kudaş, Alparslan’ın tedavi sonrasında iyileşme süresinin 6-7 haftayı bulacağını, ancak durumuna göre, futbolcunun takımla birlikte çalışmaya, hafta sonra da başlayabileceğini söyledi. Gençlerbirliği, ikinci yarı hazırlıklarını, yarın yapacağı çift idmanla sürdürecek.

Haberin Devamı