Spor Gençlerbirliği'nin gözü Alves'de

Gençlerbirliği'nin gözü Alves'de

Paylaş
Gençlerbirliği'nin gözü Alves'de

Gençlerbirliği, Mustafa Pektemek'in Beşiktaş'a transferinin ardından forvet bölgesini güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor

Başkent temsilcisi, geçen sezonun Almanya 2. Ligi şampiyonu Hertha Berlin’de forma giyen Gustavo Adrian Ramos Vasquez’in takımında kalmasının ardından, gündemine, Macaristan’da sezonu şampiyon tamamlayan Videoton’un Brezilyalı forveti Andre Alves dos Santos’u aldı.

Kırmızı-siyahlılar, Videoton formasıyla geçen sezon 28 maçta, 23 gol atarak şampiyonlukta önemli rol oynayan Andre Alves dos Santos ve menajeriyle yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardı.

Bunun üzerine golcü futbolcunun kulübüyle görüşmelere başlayan Başkent temsilcileri yönetimi, tekliflerini Macar kulübüne ileterek beklemeye geçti. 27 yaşındaki futbolcunun, kulübü Videoton ile 2012 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bu arada Başkent temsilcisinde Andre Alves’in alternatifleri de belirlendi. Kırmızı-siyahlılar, Brezilyalı golcünün transferinin gerçekleşmemesi durumunda, Belçika ve Hollanda’da oynayan 2 futbolcuya yönelecek.

Haberin Devamı