Rauf Tamer Genel durum
HABERİ PAYLAŞ

Genel durum

Haberin Devamı

Kendini sahici devlet zanneden Irak, bize kafa tutarken neye güveniyor?
- İçimizdeki çürük elmalara. Bozuk yumurtalara. Tam da TSK’nın teyakkuz hali sürerken, Bağdat, başka neye güvenebilir? Bu ülkede herkes dik dursa, milli duruş ve ortak ruh sergilese, 62 buçuk milletin işgalindeki Irak, bu cüreti nerden alabilir? Efendileri bile efendiliklerini bozmazken, bu Bağdat’a ne oluyor?

Polis
Genel durumu özetlemeye devam edelim. Tıpkı TSK gibi, Türk Polis Teşkilatı da canla başla çalışıyor. Bildiğimiz bombalı saldırı ve suikastlerden yüzlerce fazlası, bize yansımadan önlenen girişimlerdir. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kararlı tutumu, basiretli mesaisi ve teşkilatın kahramanca mücadelesi içimizdeki İrlandalılar’a rağmen büyük başarıyla yürüyor.

Aşiretler

Onlar, dürüst ve mert insanlardır. Doğu ve Güneydoğu’nun sevgili evlatlarıdır. 181 aşiret, teröre karşı yiğit bir tavır koydu ortaya... Ve bütün Türkiye’ye de örnek oldu. Sadece örnek değil. Büyük moral de oldu.

Kemal Gürüz

Bu arada, Prof. Kemal Gürüz’ün eğitimle ilgili fikirlerini bir kere daha dinleyip yeni ufuklar yakaladık. Teşekkürler hocam. Haksızlığa uğradığınız o günleri hicvetmek için “Bombacı Kemal” diye bir yazı yazmıştım. Siz, sahiden de öylesiniz. Arkasını hiçbir güç’e dayamadan kendini eğitim’e adayan bir aydın bence gerçek bir bombacıdır. Tekrar saygılar.

Ve ilk geçiş

Kolay mı?Avrasya Tüneli’nden ilk siz geçer miydiniz? Yavuz Sultan Selim’den belki geçerdiniz, Osman Gazi’den de geçerdiniz diyelim ama suyun altından arabayla ilk siz geçer miydiniz? Ben geçemezdim. Silah zoruyla bile ordan beni kimse geçiremezdi. Ama siz bana bakmayın. Ben yüksekten de bakamam. Gazetedeki odamın perdeleri hep kapalıdır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder