Mesut Yar Geniş Aile erimiş yahu...
HABERİ PAYLAŞ

Geniş Aile erimiş yahu...

Vay be arkadaş benim Geniş Aile’m (Kanal D) feci daralmış. Anlaşılan dizideki takvime göre 15 aylık arada kıran girmiş mahalleye. Kosnik dedemiz Nusret genç bir kıza kaçmış. Şukufe, Amerikan vatandaşı olmuş. Kunter gitmiş, mahallenin dedikoducu pencere güzelleri filan da gitmiş. Bildiğin erimiş kadro; Cevahir’in göbeği gibi... Bir de nedenini anlamadığım bir gerilim girmiş diziye. Daha çok hüzün daha az kahkaha filan olmuş. Ramazan erken gelmiş, okullar sanki hiç kapanmamış, referandum oylanmamış, Koyu Bilal parayı bulmuş, 15 ayda mahalleyi bir bıyık ekolü sarmış falan... İlk bölümünde kavuşma sevincimizi saymazsak tuhaf bir yabancılık yaşadık Geniş Aile ile aramızda. İnşallah çabuk erir aramızdaki buzlar. Ekranda şöyle göbeğini tuta tuta güleceğin başka da kaç dizi var?

Haberin Devamı

Survivor burada Acun Bey nerede?

Kimse peşinen hiddet yapmasın çünkü soru bana ait değil. Okurumuz Ragıp Kamu; “Survivor Kızlar Erkekler’de (Show TV) Acun Ilıcalı ile yarışmacılar hiç aynı karede bir araya gelmiyor. Acun Bey Panama’dan erken mi döndü?” diye sormuş... Önceki akşam Merve’nin Başak’ı tek kalemde harcadığı bölümü izlerken dikkatlice baktım karelere... Acun’un tek başına göründüğü yerlerde bir sorun yok ama evet toplu fotoğraflarda, mesela Başak’ın yaşam ateşi söndürülürken bile karenin dışından uzanan bir el var sadece... İzlediğimiz bölümler yaklaşık olarak mayıs sonu, haziran başı gibi çekilmiş. Hatta geçen bölümden hatırlarsınız; Seda’nın zenci bir kadınla kapıştığı 50 Cent konseri mayıs ortasında yapılmış ve buradan hareketle tarih vermek de mümkün oluyor... Hal böyle olunca, dikkatli gözler haklı olarak soruyor ama yanıt bende değil. Yine de bu soruyu dillendirdiğim için kesin bir jet yanıtlama (belki de yalanlama) gelecektir. Paylaşırız artık...

TRT’de asker alerjisi mi var?

TRT Haber’de önceki gün yayınlanan Açı isimli programda geçen haftaya damgasını vuran Yüksek Askeri Şura ve Türk Silahlı Kuvvetleri konuşuldu... Programdan çok dik bir açı çıktı aslında. Neredeyse tüm konuşmacılar TSK’yı “işi bitmiş ve siyasileşmiş bir silahlı topluluk” olarak gösterdi. Hatta konuklardan Sedat Laçiner ordunun olası bir savaşta topyekûn toslayacağını filan söyledi... Prof. Dr. Vedat Bilgin de medyanın orduyu gereğinden fazla önemsediğini öne sürerek Türk toplumundaki militarist eğilimin medya eliyle yaratıldığını ilan etti... Memlekete yeni dönmüş bir gurbetçi olsaydım mesela, bahsedilen silahlı kuvvetlerin bir üçüncü dünya ülkesinin ordusu olduğunu filan düşünürdüm... Bu kadar net bir düşmanlığın sadece darbe karşıtlığından doğduğuna inanmıyorum kişisel olarak... Darbe tezgahı içinde olan hırs küplerine gereken yanıtı adalet verecek ama TSK’nın bütününe yönelik böyle aşağılayıcı bir tavrın da şikayet mercii neresi olacak onu merak ediyorum?

Haberin Devamı

Hurma mevsimi açıldı!

Ve haberlerde rekor hurmanın eline geçti. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte daha ilk günden bismillah, çarşıya pazara daldı haber kameraları... Bu Ramazan yine en gözde meyve hurma oldu. Bu kadarı doğal. Ama daha ilk günden hurma diyeti haberi yapmak doğal mı, ona da siz karar verin... Belli ki hurmanın suyunu çıkarmakla yetinmeyip posasından da bir şeyler koyacaklar tabağa bizim haberciler. Hazırlıklı olun derim ben!

Haberin Devamı

Yılın en iyisi Beckham mı?

Eloğlu Teen Choice ödülleri diye bir şey dağıtmış. Bizim haber kanalları da ödül töreninden özet görüntü geçerek verdiler bu gelişmeyi... İngilizce’den çevirirsek henüz yirmili yaşlara varmayan çocukların yaptığı en iyiler seçimi anlamına gelen tercihlerde Lady Gaga yılın en iyi pop, Eminem yılın en iyi rap, Beyonce de yılın en iyi soul şarkıcısı seçildi. Buraya kadar sorun yok... Haberde yılın en iyi futbolcusu seçilen David Beckham’ı görünce afalladım. Bu yıl Beckham’ın herhangi bir başarısını gören ya da duyan oldu mu aranızda?.. Tüm zamanların en iyi futbolcularından biri kabul edilen Messi’nin bile vuvuzela nağmesi gibi patladığı Dünya Kupası’nda Beckham ancak top toplayabilirdi... Neyse. Ödül işine filan aklım ermiyor benim. İsterse dünyanın en iyi organizasyonu olsun bir yerinden patlak veriyor işte. Vay be!

Çoban komiser ölmedi!

En çok soru aldığımız dizilerden biri de Arka Sokaklar (Kanal D).Malum geçen sezon finalinde bütün ekip hacamat edilmiş ve kim öldü, kim kaldı bilememiştik... Şu kadarını söyleyelim Hüsnü Çoban komiser hayatta. Çocuklar Duymasın’da Libya’ya giden Selami olarak aramızdan ayrıldığına göre Arka Sokaklar’da denizden sağ çıkan Hüsnü olarak aramıza dönecek demektir... Ekibin kalanına bakarsak, o cenahta da bir kayıp filan yok. İçiniz rahat olsun. Elime sağlam delil geçtikçe çıkacağım bu konuda yine karşınıza...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder