Dünya Geniş aile

Geniş aile

Paylaş
Geniş aile

Brezilya'da kardeşlerine benzememesinden şüphelenen Dimas Aliprandi, DNA testi yaptırıp kendisini büyütenlerin biyolojik ailesi olmadığını öğrendi ve...

GERÇEĞİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Haberin Devamı

Brezilya’da 4 kardeşine hiç benzemediğini fark eden Dimas Aliprandi, 14 yaşında babasına DNA testi yaptırmak istediğini söyledi. Baba, maddi yetersizlik nedeniyle bu testi yaptırmayı reddetti.

Dimas Aliprandi, iki yıl önce 24 yaşındayken kendi imkanlarıyla yaptırdığı DNA testi sonucunda onu büyütenlerin biyolojik ailesi olmadığını öğrenince gerçeğin peşine düştü. Doğduğu hastaneye giden Dimas Aliprandi’nin kendisiyle aynı gün doğan Elton Plaster ile karıştırıldığı ortaya çıktı.

HEP BERABER YAŞIYORLAR

Karıştırılan iki bebek, birbirlerinin ailesi tarafından büyütülmüştü. Dimas Aliprandi, Plaster Ailesi’ni buldu ve onlara gerçeği anlattı.

Bu durumun kızgınlığa, acıya ve suçlamalara yol açmadığını anlatan Dimas Aliprandi, “Elton ve ben, hem bizi büyüten ailelerimizden hem de bizi dünyaya getiren ailelerimizden ayrılmak istemedik. Ailemizi büyütmek istedik” dedi. Plaster Ailesi bir yıl önce Aliprandi Ailesi’ni çiftliklerine taşınmaya davet etti. İki aile bu çiftlikte birlikte yaşamaya ve çalışmaya başladı.

Haberin Devamı