Spor Gerald Fitch, Aliağa Petkim'de

Gerald Fitch, Aliağa Petkim'de

Paylaş
Gerald Fitch, Aliağa Petkim'de

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim, daha önce Kepez Belediyesi ve Galatasaray'da oynayan ABD'li Gerald Fitch ile sözleşme imzaladı

ENKA Spor Salonu’nda Aliağa Petkim’in antrenmanı öncesinde düzenlenen imza töreninde konuşan Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan, takımın şu an bulunduğu konumda transfer yapmanın şart olduğunu belirtti.

Timurhan, "İlk transferimizi daha önce Türkiye’de kariyerini ispatlamış ve Türkiye basketbolunu çok iyi bilen Gerald Fitch ile yaptık. Aliağa Petkim Basketbol Takımı olarak transferlerimiz devam edecek. Yeni transferimiz hem kulübümüze hem de oyuncumuza hayırlı olsun" dedi.

TÜRKİYE'DE 2 KEZ SAYI KRALI OLDU

Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka ise yabancı oyuncuları Coleman’ın ailevi sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmasının ardından Türkiye’de 2 kez sayı kralı olan Gerald Fitch’i transfer ettiklerini söyledi.

Daha önce Beko Basketbol Ligi’nde 2008-2009 sezonunda Kepez Belediyesi ile 28,21 sayı ortalamasıyla mücadele eden Gerald Fitch, 2006-2007’de de Galatasaray Cafe Crown’la 19,65 sayı ortalamasıyla oynadı.

Haberin Devamı