Kültür - Sanat Gerard Butler’ın başrolünde olduğu 'Keepers' geliyor
Paylaş
Gerard Butler’ın başrolünde olduğu 'Keepers' geliyor

Cross Creek Pictures tarafından finanse edilen Keepers isimli filmin başrollerinde Gerard Butler, Peter Mullan ve Joe Alwyn’in rol alacağı açıklandı. Filmle ilgili dedikodular bir süredir dolaşsa da oyuncu kadrosu daha yeni netleşti. 2017’nin başlarında çekimlerinin başlayacağı film psikolojik gerilim türünde olacak

Keepers, İskoçya‘nın açıklarında bulunan ıssız bir adada geçiyor ve film bu ıssız adada vardiya usulü çalışan deniz feneri bekçilerinin orada yaşadığı olayları konu ediniyor.

Bir süre sonra deniz fenerindeki işler bekçilerin bekledikleri gibi gitmeyecektir ve bekçiler uzun süreli yalnızlık ve beraberinde gelen paranoyayla başbaşa kalacaklardır.

2017 yılının sonlarında vizyona girmesi beklenen filminin yönetmen koltuğunda Kristoffer Nyholm oturacak. Senaryosunu yazanlar ise Celyn Jones ve Joe Bone. Açıklanan üç ana rol dışında filmde başka kimin rol alacağı hakkında ise şimdilik bir açıklama yapılmadı.

Gerard Butler, 300 Spartalı filmiyle oldukça popüler olmuştu ve bu filmin sonrasında aksiyondan romantik türüne kadar pek çok filmde yer almıştı. Her rolü canlandırabildiğini kanıtlayan aktör şimdi de bu psikolojik gerilimle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Peter Mullan daha önce Brave Heart(1995), Trainspotting (1996) ve War Horse (2011) gibi filmlerde. Filmin en genç oyuncusu Joe Alwyn ise sektöre yeni adım atmış bir isim. Genç aktör 17 Şubat 2017‘de vizyona girecek olan Billy Lynn’s Long Halftime Walk filminde rol aldı ve film Alwyn‘in rol aldığı ilk uzun metraj film oldu.

Haberin Devamı