Spor Gerçek kral Aatif Chahechouhe

Gerçek kral Aatif Chahechouhe

Paylaş
Gerçek kral Aatif Chahechouhe

Ne Burak, ne Almeida, ne Moussa Sow... Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala Sivassporlu Aatif Chahechouhe gol krallığında zirveye kuruldu

Beşiktaş'ı 3-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek için zorlu bir engeli geçen Sivasspor'da Aatif Chahechouhe konuşuluyor. Dün oynanan maçta da iki gol atan ve bu sezon toplamda attığı 16 golle, gol krallığında zirvede bulunan Fransız futbolcu, en yakın rakiplerini geride bıraktı. Burak Yılmaz, Oscar Scarione, Moussa Sow, Cenk Tosun, Hugo Almedia gibi rakiplerini geçen Sivassporlu futbolcu, ligin bitimine 3 hafta kala, bu performansıyla ligi gol kralı olarak bitirecek gibi görünüyor.

Fenerbahçe'ye de golü var

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye konuk olan ve sahadan 5-2'lik skorla mağlup ayrılan Sivasspor'da Aatif, bu maçta bir gol kaydederek Beşiktaş'tan önce bir başka büyük olan Fenerbahçe'ye de gol atmıştı.

Bir maçta en fazla iki gol

Fransız futbolcunun bir maçta en fazla iki gol attığı, bazı maçları da bir gol bir asistle tamamladığı görüldü. 1 maçta en fazla iki gol attığı takımlar arasında Elazığspor, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Kayserispor, ve Beşiktaş yer alıyor.

İstikrar abidesi

Aatif'ın dikkati çeken bir başka istatistiği de her maçta forma giymesi. Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'un oynadığı 31 maçın hepsinde görev yapan ve bu maçların hepsinde de ilk 11'de başlayan Aatif, istikrarıyla da alkış topluyor.

Haberin Devamı