Türkiye (Son Dakika) Gerçek polise 'kimlik kontrolü yapınca' yakalandı!

Gerçek polise 'kimlik kontrolü yapınca' yakalandı!

Paylaş
Gerçek polise 'kimlik kontrolü yapınca' yakalandı!

Adana'da kendini polis olarak tanıtıp, Emin Salkan'dan 770 lira para alan 37 yaşındaki Doğan Tıraş, parktaki sivil Güven Timleri'ne de kimlik sorunca yakalandı

Merkez Seyhan İlçesi’nin Reşatbey Mahallesi’ndeki İnönü Botanik Parkı’na gelen Doğan Tıraş, bankta tek başına oturan Emin Salkan’ın yanına yaklaştı.

Haberin Devamı

Emin Salkan sigara ikram edip sohbet ettiği Doğan Tıraş’a, "Elimde çok güzel kadınlar var, istersen ilişkiye girmen için sana ayarlarım" dedi.

Sohbet sırasında kendini polis olarak tanıtan Doğan Tıraş, "Ben polisim, konuştuklarının tamamını kayıt altına aldım. Şimdi seni karakola götürüp, fuhuşa aracılık yapmaktan işlem yapacağım" diyerek tehdit etti.

İddiaya göre, Emin Salkan da gözaltına alınmaktan kurtulabilmek için Doğan Tıraş’a para teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden Doğan Tıraş, Emin Salkan’ın cebinde bulunan 770 lira parayı aldı.

Salkan, parkı terk ederken, Güven Timi ekiplerini görüp durumu anlattı.

Emin Salkan’ın şikayetçi olduğunu söylemesi üzerine Güven Timleri, Doğan Tıraş’ı takibe aldı.

Haberin Devamı

KİMLİK SORDU

Bir süre daha parkta oturan Doğan Tıraş, Güven Timlerine de kendisini polis olarak tanıtıp, kimlik kontrolü yapmak istedi.

Gerçek polis, rozetini gösterip Doğan Tıraş’ı yakaladı. Üzerinden kimlik çıkmayan ve unvan dolandırıcılığı suçundan kaydı bulunan Doğan Tıraş, gözaltını alındı.

Sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen Doğan Tıraş, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Fatih KARAÇALI / DHA