Spor Gerçek su yüzüne çıktı

Gerçek su yüzüne çıktı

Paylaş
Gerçek su yüzüne çıktı

Gazetemizin dünkü manşetinde yer alan Beşiktaş'ın yaklaşan seçimiyle ilgili “MASKELİ BALO” başlıklı haber-yorum büyük ses getirdi

POSTA’nın dünkü manşetinde yer alan Beşiktaş Kongresi öncesi “Maskeli Balo” yazısına ismi geçenlerden ve camianın ileri gelenlerinden çeşitli tepkiler geldi. Eski Başkan Serdar Bilgili, “utanıyorum. Söyleyecek kelime bulamıyorum” derken yazıya olumlu tepki verdi.

Haberin Devamı

Eski yönetici Hasan Arat da, “Noktasına, virgülüne kadar katılıyorum. Söylediklerimin ve yapılan yorumun arkasındayım” dedi.

Yazıda kendisiyle birlikte İsmail Ünal’ın hedef alındığını belirten Metin Keçeli ise, “Bazı bölümlerine katılmıyorum. Ben öyle etrafa sunulup sonra yönetim kadrosuna girecek adam değilim. Bunu şiddetle reddediyorum” diye konuştu.

Murat Aksu’nun listesinde yer alan Faruk Pala, Hasan Arat gibi, “Evet beni Kıbrıs’tan Süleyman Seba çağırdı. Yazı için altına imza atarım” diye görüş belirtti. Başkan Yıldırım Demirören ise “Haklı gördüğüm yerler var” diye konuştu.

İstanbul Üniversitesi Eski Rektörü Mesut Parlak da “Yazı gerçekten Maskeli Balo deyimiyle örtüşüyor. Sayın Başkana email attım, listeler verildikten sonra “Kusura bakmayın hocam yeni elime geçti” deyince, “Sağol başkan ben üniversiteyi çoktan bitirdim” diye yanıt verdim.

Haberin Devamı

Birçok Beşiktaş Genel Kurul üyesi de habere gerçekleri ortaya çıkardığımız için olumlu tepki verdi.

Faik GÜRSES