Volkan Aliakar Gerçekle yüzleşme
HABERİ PAYLAŞ

Gerçekle yüzleşme

Gaziantepspor karşılaşması; Trabzonspor’un, Burak Yılmaz’sız ligdeki ikinci sınavıydı. İlkini Trabzon’da, Belediye’ye karşı oynamış ve sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrılıp sınıfta kalmıştı Bordo-Mavililer. O karşılaşmada cezası nedeniyle forma giyemeyen Burak dün ise grip olduğu için oynayamadı. Ve Trabzon hep dile getirdiğimiz o gerçekle yine yüzleşti.

[[HAFTAYA]]

Burak’ın olmadığı maçlarda Karadeniz Fırtınası gol atmakta çok çok zorlanıyor. Zaten bunu biz söylemesek de istatistikler açık bir şekilde ortaya koyuyor. Trabzonspor geride kalan 9 Süper Lig maçında 13 kez fileleri sarstı, 11’ine imzasını Burak Yılmaz attı. Teknik direktör Şenol Güneş, Gaziantep’te gol umutlarını Pawel’e bağlamıştı. Adrian ve Halil Altıntop da Pawel’e destek verdi.

Haberin Devamı

Bu üçlü pozisyon üretmekte başarılı olduysa da topu filelere göndermekte bir o kadar beceriksizdi. Gerçi Gaziantep de çok kaçırdı. Özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde Trabzon’un yarı sahasından ayrılmadılar. Henrique ve Alanzinho’nun oyuna girmesi Bordo- Mavililer’i biraz hareketlendirdi. Ama gol konusundaki beceriksizlik devam etti.

Taa ki son saniyeye kadar. Tam Trabzonspor’un hanesine 2 kayıp puan daha yazılacak derken birden sahneye Halil Altıntop çıktı. Verkaç sonrası attığı golle Trabzonspor’a hayat verdi, günü kurtardı. Bu galibiyet takımdaki sıkıntıların üzerini kesinlikle örtmemeli. Çünkü önümüzde camia ve Türkiye için çok önemli Şampiyonlar Ligi’ndeki CSKA Moskova sınavı var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder