Gündem Gerdek gecesi doğum yaptı

Gerdek gecesi doğum yaptı

Paylaş
Gerdek gecesi doğum yaptı

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletinde yeni doğmuş bulunan bebek cesediyle ilgili soruşturmada çok ilginç ayrıntılar ortaya çıktı

Dün saat 09.00'da Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletine giren bir kişi yeni doğmuş bir bebeğin cesedini buldu.

Polis, olayla ilgili olarak güvenlik kameralarından ve hastane kayıtlarından yola çıkarak kimliğini belirledikleri Seda B.'yi gözaltına aldı.

Soruşturmada sonunda Seda B.'nin daha önceden tanıştığı bir kişiden hamile kaldığı ancak bebeği doğurmadan bir gün önce H.B. ile evlendiğini tespit edildi.

Seda B., yeni evlendiği eşi H.B., kayınbiraderi ve görümcesi Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği'ne getirildi.

"HAMİLE OLDUĞUMU HERKESTEN GİZLEDİM"

Geceyi Cinayet Büro Amirliği'nde geçiren Seda B.'nin daha önce de başka bir evlilik yaptığı ve eşinden ayrıldığı tespit edildi. Poliste ifade veren Seda B., "Bir kişiyle ilişkim vardı.

Ondan hamile kaldım. Ancak hamile olduğumu herkesten gizledim. Şişman olduğum için kimse anlamadı. Bu arada ailem H.B. ile evlenmeme karar verdi. Nikahımız yapıldı.

Gerdek gecemizde rahatsızlandığım. H.B. ile ilişkiye girmedim. Sabah beni alıp hastaneye götürdüler. Acil serviste otururken doğum sancılarım geldi. Bunun üzerine tuvalete gittim.

Orada çocuğum doğdu. Çok korkmuştum. Onu tuvalette bırakıp dışarı çıktım. Eşime artık iyileştiğimi söyledim. Sonra hep birlikte eve geldik" dedi.

Eşi, kayınbiraderi ve görümcesi Seda B.'nin hamile olduğunu bilmediklerini söyledi. Poliste işlemleri tamamlanan Seda B. ile akrabaları sevk edildikleri Bakırköy Adliyesi'nde serbest kaldı. Polis, Seda B.'yi hamile bırakan Ayhan isimli kişiyi de arıyor.

Mehmet AKTARAN-Ali AKSOYER/İSTANBUL (DHA)

2